2777
2789
اگه احساس پیری میکنی و حس میکنی افسرده شدی حتماً در بحران ۳۰ سالگی هستی  یه سرچ بزن مطالعه کن ...

احساس پیری نمیکنم ولی حس میکنم بعنوان یه خانم بعضی کارارو نمیشه دیگه انجام داد

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شعار گونه باشه..ولی سن فقط یه عدده..چه جوونایی که تو سن کم احساس پیری دارن و چه افراد مسنی که ه ...

دقیقا ! من از قشر دومم 😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
احساس پیری نمیکنم ولی حس میکنم بعنوان یه خانم بعضی کارارو نمیشه دیگه انجام داد

مثلا چی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فکر میکنم سنم بالا میره... پیر میشم... 

باید مراقب تغذیه مون باشیم به پوستمون بیشتر برسیم حتما حتما هم ورزش کنیم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

من۳ماهه  ۳۰ سالم شده. به شدت دلم برای شیطنتا و احساس های ۲۰-۲۱ سالکیم تنگ میشه. حتی حس اینکه اون موقع ها با دیدن بعضی ها دلم می ریخت قلبم به تپش میفتاد و... اما الان همه چی فرق کرده. دیگه خبری از شیطنت و هیجان نیست. پوستت کم کم بد میشه. دور چشمت‌گود میفته. باید بچه بیاری. نمیشه تو خیابون بلند بخندی. درگیر خرید خونه و بچه و مهمونی دادن و رضایت شوهر و مسایل خانوادگی میشی

کلا هیچی دهه ۲۰ زندگی نمیشه. 

این نیز بگذرد
منم ۳۰ سالمه  کلا تولدم خاطره انگیز شد  فهمیدم مامان شدم

چه خووب مبارکه  

خانما من نزدیک سی هستم دارم جدا میشم اگه یه حیون خونگی مثل لاک پشت داشته باشم زشته؟ 

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
زنده باشین انشالله و همیشه پر انرژی..    

قربونت 😚