2777
2789
مسئولیتم بخاطر همسر و بچه بیشتر شده..وقت آزادم کمتر..

آهان آره متوجه شدم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان 34 سالمه ولی اصلا تیپای خانمی نمیزنم همش دخترانه چند روز پیش یک کفش کتونی سفید خریدم .به پوس ...

منم سعی میکنم لباسام اکثرا رنگی باشه..

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
من۳ماهه  ۳۰ سالم شده. به شدت دلم برای شیطنتا و احساس های ۲۰-۲۱ سالکیم تنگ میشه. حتی حس اینکه او ...

عزیزم قرار نیست که جوونی برای همیشه باقی بمونه..هر دوره از زندگی لذتهای خاص خودشو داره..انشأالله که همیشه دلت جوون بمونه..و همینطور پوستت..  

خانما من نزدیک سی هستم دارم جدا میشم اگه یه حیون خونگی مثل لاک پشت داشته باشم زشته؟ 

وا ...این که دیگه اصلا ربطی به سن نداشت

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
وا ...این که دیگه اصلا ربطی به سن نداشت

مامانم میگه زشته یه زن بچه باشه مغزم پر شده از این حرفا عاصی شدم😢 بخاطر شرایطم دلم یه حیون خونگی میخواد

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
عزیزمی .😍 انشاالله 💗💗💗💗

پیرو عکس پروفایلت..سعی کن کمتر حرص بخوری  

مامانم میگه زشته یه زن بچه باشه مغزم پر شده از این حرفا عاصی شدم😢 بخاطر شرایطم دلم یه حیون خونگی می ...

حالا چرا لاکپشت؟

حالا چرا لاکپشت؟

به من باشه سگ یا گربه میخرم جا نداریم به همین لاک‌پشت قانع هستم 

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
به من باشه سگ یا گربه میخرم جا نداریم به همین لاک‌پشت قانع هستم 

خدا بهترینهارو برات رقم بزنه...بنظرم داشتن حیوون خونگی ربطی به سن وسال نداره

خدا بهترینهارو برات رقم بزنه...بنظرم داشتن حیوون خونگی ربطی به سن وسال نداره

ممنون تک فرشته عزیزم. نظر منم همینه منتها افکار همه یکی نمیشه. منم جوشی فقط حرص میخورم