2777
2789

نه نیست.من خودم هنوز باورم نمیشه که این سن رو رد کردم.فکر میکنم هنوز 22سالمه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانما من نزدیک سی هستم دارم جدا میشم اگه یه حیون خونگی مثل لاک پشت داشته باشم زشته؟ 

از اون حرفای خیلی عجیب بود  کلا هیچی برای آدم بالغ زشت نیست جز اینکه عقلش اندازه سنش رشد نکرده باشه.

من ۲۶ و نیم دارم کم کم استرس گرفتم حس میکنم زیر چشمم داره چروک میشه میترسم

به پوستت باید برسی ..حرص و جوش هم کمتر بخوریم..دنیا میگذره میره..

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

خانما کرم دور چشم خوب چی می‌زنید من میخوام شروع کنم

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!

من دچار بحران 30سالگی شده بودم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
چطور ردش کردی؟

مجبور بودم دیگه نمیشد کاریش کرد.با ناراحتی.هنوز باورم نمیشه

البته از دور چروک نیست ها خیلی تو آینه زوم کنم میبینم ولی خب ترسناک ۳۰ سالگی هنوز بچه ندارم هنوز ...

من یه بچه دارم..منم الان دقت کردم سه تا خط ریز زیر چشمم دارم..

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
مجبور بودم دیگه نمیشد کاریش کرد.با ناراحتی.هنوز باورم نمیشه

بی خیالی طی کن عزیزم ..