2777
2789
نمیگم دروغ میگه شایدم راس بگه چرا به سابقه هم ربط داره هر چی بیشتر باشه حقوقت بیشتره حالا به فیش حق ...

کلا زیاد باشه ۶ سال سابقس

اون ۴ سال ۳ سال هم درس میخونده سابقش حساب کردنا

نمیدونم ب کارتش میریزن

فیش از کوجااا بیارم

/:     ‌
معلمی سال اخر که میخوای بازنشت بشی میشه اینقدر

گذشت گلم اونروزا الان ۵ سال سابقه داشته باشی حقوقت نزدیک۳ تومنه بع لطف حاجی بابایی البته😃

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا زیاد باشه ۶ سال سابقس اون ۴ سال ۳ سال هم درس میخونده سابقش حساب کردنا نمیدونم ب کارتش میریزن ...

ی فیش براشون میزنه کارگزینی اداره 

ینی تو تا حالا فیش حقوقی همسرت رو ندیدی🤦🏻‍؟؟؟

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
متهم هر چقدر به شوهرم میگم بیمه تامین اجتماعی شو گوش نمیده میگه نه 

بیمه بشید خیلی خوبه ی موقع خدایی نکرده ی اتفاقی میفته بیمه خیلی بدرد آدم میخوره

نع😑ب این چیزا کار نداشتم تا حالا

ایول خدایی حالا من ایقد فوضول تشریف دارم فیش حقوقی شوهر عمه هام رو هم حتی میدونم چقدره🤣🤣🤦🏻‍

تعمیرکاره یخچاله،متغیره از سه تومن تا پنج نیم شیش اینا، ماهی یکو پونصد میره به اجارهو قسطامون،ولی بازم خدا رو شکر میگزره،چون فعلا بچه نداریم زیاد سخت نیست

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
متهم هر چقدر به شوهرم میگم بیمه تامین اجتماعی شو گوش نمیده میگه نه  

قبل از روحانی خیلیا بیمه شدن یعنی یه مقداریش دولت میداد یه مقدار خودشون شوهرم رفت کاراش کرد مرحله آخرش بود 1800 هم واریز کرد بعد دولت عوض شد دیگه گفتن برید آزاد خودتون بیمه کنید شوهرم دیگه نرفت 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ایول خدایی حالا من ایقد فوضول تشریف دارم فیش حقوقی شوهر عمه هام رو هم حتی میدونم چقدره🤣🤣🤦🏻‍

نع دیگ تو آگاهم کردی

باید از این ب بعد ببینم😂😂ن خوب نیس مث من باشی کلاه سرت میره خخخ

/:     ‌