2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره چجورم😐😑😂آبروی خودمو میبرم با خنگ بازیام همیشه

مهم نیس بابام میگه دختر خنگولش خوبه😂😂😂👊

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
مهندس معماری هست  از صفر تا صد خونه ها باهاشونه  و همچنین طراحی های داخل خونه  دید ...

آهان متوجه شدم بعد درآمد این شغل بالاست درسته؟ حدودا ماهانه چقدره؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
میفهمه از نی نی سایت یاد گرفتم!!! یبار حرف فیش میکشم وسط میگم بده بینم چجوریه کنجکاوم....ولی من مط ...

چرا اینقدر کممم.من معلم ابتدایی ام سال سوم تدریسمه 2400 حکممه.البته شهر کوچیک.معاون مدرسه مون دیشب حکم جدیدش رو گرفت حدودا6 تومن با 28 سال سابقه...البته هنوز رتبه بندی رو حکم من اثر نکرده تا خدا میدونه کی

آهان متوجه شدم بعد درآمد این شغل بالاست درسته؟ حدودا ماهانه چقدره؟ 

درامدش خوبه ولی شوهر من هرینه هاش بالاست حدود ماهی 20 تومن هرینه دارن درامد متغیر هست مثلا ما 10 ماه دقیق یه کار نیامد ببین چه ضرری کردیم 

درامدش خوبه ولی شوهر من هرینه هاش بالاست حدود ماهی 20 تومن هرینه دارن درامد متغیر هست مثلا ما 10 ماه ...

آهان خب پس 

امیدوارم همیشه کار عالی برسه براتون🌹

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده