2777
2789
ی مشکل اینه ک من چقدددددد خنگم ک با حرف اینو اون آی کیوم میفته خخخ

ما دخترا کلا ی رگه خنگول بازی داریم😂👊

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فهمیدممممم بابا جریان چیههههههههه اون خانومه روشنم کرد خب قسط میدیم ما اونو کم میکنه ولی شوهرم ن ...

همیشه اول تحقیق کن و بررسی کن چون با یه دفعه پرسیدن و مشکوک شدن به همسر باعث سردی و بهم ریختن زندگی میشه.

آموزش چه رشته ای ؟

ابتدایی

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
خب دستش رو شده مجبور شده بگه فانتزیمه فکر کن چقدرادم  دروغگو لنگه اون هست که رسوا نشدن هنوز&nbs ...

مشالله نی نی سایت هم کم شرلوک هولنز نداره رسوا میکنن نگران نباش😂😂😂

همیشه اول تحقیق کن و بررسی کن چون با یه دفعه پرسیدن و مشکوک شدن به همسر باعث سردی و بهم ریختن زندگی ...

ی دفه گفتی یادم اومد...من خعلی خنگم😑😑اوهوم درسته

ولی اونم نگفته بود از همین یک و هفتصد کم نمیکنن

/:     ‌
من سر دستتونم😂😂😂

😂😂😂😂😂احترام بزاریم الان🤣🤣👊

آرشیتکت  درامد هم متغیر چون ما ماهی 20 تومان هزینه شرکت و نیرو میدیم

آرشیتکت دقیقا چ شغلیه؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
فانتزی منم اینه شوهرم گلخونه داشته باشه پر از گل و نهال و ....ولی عشقم راننده اس

وای گل گفتی منم عاشق گلخونم

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍