2777
2789
نع دیگ تو آگاهم کردی باید از این ب بعد ببینم😂😂ن خوب نیس مث من باشی کلاه سرت میره خخخ

حالا زیاد گیر هم نده به شوهرت زندگیت خراب کنیا آروم اروم‌پیش برو گلم😁🙃😃

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا زیاد گیر هم نده به شوهرت زندگیت خراب کنیا آروم اروم‌پیش برو گلم😁🙃😃

میفهمه از نی نی سایت یاد گرفتم!!!

یبار حرف فیش میکشم وسط میگم بده بینم چجوریه

کنجکاوم....ولی من مطمئنم یک و هفتصد میگیره

ولی نمیدونم چرا اتقد کم

پدرشوهرم

ک یسال مونده بازنشست بشه سه میلیون میگیره

/:     ‌
😳😳مطمعنی گچکار ۷تومن درامدشه؟اخه تا جایی ک میدونم خیلی کمتره در حد ۳‌.۴تومنه

اره عزیزم..بعضی وقتا بالای ده تومن هم میشه.بستگی به کار داره..شوهر من ظریف کاری بیشتر انجام میده که گرونتر هم هست

میفهمه از نی نی سایت یاد گرفتم!!! یبار حرف فیش میکشم وسط میگم بده بینم چجوریه کنجکاوم....ولی من مط ...

اصلا میخوای بیخیالش شو خواهر 🤦🏻‍

مشالله سیاست هم خو نداری ولش کن

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
بچه ها شماهایی ک عقدید خرجتونو باباتون میده یا شوهراتون؟

من خودم شاغلم و چند وقتیه ک تنها زندگی میکنم ، بابام از قدیم بهم پول میداد با اینکه من گفته بودم نمیخوام و ازش خرج نکردم تقریبا تا الان بعد از عقدمون هم بابام هرماه میریزه

شوهرمم از نامزدیمون معتقد بود ک باید اون خرجمو بده و نمیگرفتم الان ک تازه تقریبا عقد کردیم اونم ب کارتم میریزه

خرج زندگیمم حقوق خودم کافیه ، عملا پولی ک این دوتا میریزن میمونه و‌خرج نمیکنم تو‌یه کارت جداست

یادم تورو فراموش..
کجا دانشجو ۱۵۰۰ میگیره حکممون اونه  ولی دریافتی خالص ۶۰۰ تومنه همش و کم میکنن

میدونم گلم ما که خوابگاه نداریم۱تومن میدن حالا جمعه شبکه انوزش قرار هست لغو کسری ۴۵درصدی بحث بشه خدا کنه قبول کنن