2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتش خوبه سریالaتو سامسونگ حرف اول میزنه خودم a۳۰دارم

عزیزم منم a30 دارم و خیلی راضی ام فقط یه مشکل دارم اینکه نمی تونم اسکرین شات بگیرم

شما چطور اسکرین شات می گیری؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

عزیزم منم a30 دارم و خیلی راضی ام فقط یه مشکل دارم اینکه نمی تونم اسکرین شات بگیرم شما چطور اسکرین ...

عزیزم یه گزینه داره تو تنظیمات فعال کنی هرصفحه ای که دوس داری رو میتونی با کشیدن دستت از این سمت راست به چپ گوشی از صفحه خیلی راحت عکس بگیری این آپشنش خعلی باحاله😁 

عزیزم یه گزینه داره تو تنظیمات فعال کنی هرصفحه ای که دوس داری رو میتونی با کشیدن دستت از این سمت راس ...

من از چپ به راست می کشم . از هر ۱۰۰ تا یکیش اسکرین شات میشه . آخه این طوری گاهی باعث میشه صفحه عوض بشه یعنی با هر دست کشیدن بره صفحه بعد

تو اینستا هم بخوام این کار رو کنم گاهی اشتباهی برای طرف لایک میره زیر پستش و آبروم رو چند بار برده

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

خیلی ارروم لمسش کن محکم نکش یا ازهمون گزینه دکمه پاورو صدا استفاده کن

والله هر کاری که بگی کردم . اون دکمه پاور و ولوم پایین هم زدم ولی میره تو اون منو که گزینه ری استارت و پاور آف و ... داره 

به هر حال ممنون از راهنماییت

Free Glitter Graphics

منم میخوام بخرم بینa20sوm20گیرم  شماک سری aداری راضی؟

من اره  کلن سری A   همه چیش خوبه اثر انگشتش سریعه  سرعتشم خوبه هنگی نداره عصن رامش ۶ حافظش ۱۲۸ عه  دوربین سفلیشم عالیه

࿉᪣࿉