2777
2789
عنوان

کوکو سبزی

131 بازدید | 24 پست

کوکوسبزی رو واسه اینکه داخل تابه پهن کنیم بعد سرخ کنیم باید تابه رو داغ کنیم؟ من همیشه با قاشق میریزم وای خیلی دوست دارم یهو بریزم و مثلثی برش کنم ایندفعه ریختم تابه رو داغ نکردم با این که تابه ام نچسب و نو هست چسبید

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داغ نمیکنم. تابه نچسب ک داغ نمیخواد 

موادت شل نبود زیادی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

‌کوکو سبزی رو به روش ی کاربر هست ب اسم سایو 

ب روش اون درست کن عالی میشه 

واست کپی‌می‌کنم‌می ذارم

سبزی کوکو خیلی خیلی ریز شده که حتما توش بوته سیر داشته باشه رو میریزم تو کاسه اگه سیر نداشت خودم بهش چند حبه سیر رنده شده اضافه میکنم بعد چند برگ کاهو رو خیلی ریز رشته های خیلی نازک خرد میکنم به سبزیا اضافه میکنم تخم مرغ اضافه میکنم حداقل سه الی چهار تا سبزی بیشتر باشه تخم مرغ هم بیشتر میشه نمک و فلفل قرمز و زرچوبه خوب هم میزنم تابه رو داغ میکنم روغن میریزم روغن که خوب داغ شد مواد رو توش میریزم خیلی لایه ضخیم یا نازک نباشه بعد از دو دیقه با حرارت بالا که یکم دورش جمع شد و تخم مرغ بسته شد در تابه رو میزاریم شعله رو کم میکنیم میزاریم نم نم بپزه بعد با چاقو برش میزنیم برمیگردونیم طرف دیگش هم با درب باز با شعله ملایم سرخ بشه

تابه باید کاملا داغ داغ باشه،روغن هم نباید کم باشه 

اخه تابه داغ باشه موقع ریختن مواد دست نمیسوزه؟

اول. باید روغن بریزی این چه کاریه کردی اخه

اخه کباب تابه ای اینجوری درست میکنم....پس روغن بریزم تابه یکم داغ شد مواد بریزم درسته؟

‌کوکو سبزی رو به روش ی کاربر هست ب اسم سایو  ب روش اون درست کن عالی میشه  واست کپی‌می‌کن ...

مرسی عزیزم

من داغ نمیکنم. تابه نچسب ک داغ نمیخواد  موادت شل نبود زیادی؟

نه زیاد ...سبزیم فریزری بود ولی یه قاشق ارد زدم توش