2777
2789
عنوان

کوکو سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست
‌کوکو سبزی رو به روش ی کاربر هست ب اسم سایو  ب روش اون درست کن عالی میشه  واست کپی‌می‌کن ...

سبزی کوکو خیلی مهمه منم سیر میریزم اما مهمتر اینه که سبزیش بیشتر تره و پیازچه باشه بعد یه کوچولو اسفناج یه کوچولو جعفری و گشنیز وشوید ولی تره و پبارچه خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریختم زیاد ولی خب سبزی رو پهن کردم تو تابه بعد روغن ریختم

خسته نباشی،

برای نچسبیدن کوکو،اول بایدظرف داغ باشه به همراه روغن،روغن کم نباشه،بعد که داغ شدباشعله متوسط موادرومیریزی و پهن میکنی،درظرف رومیزاری تامغزپخت بشه،

یه راه دیگه هم هست توی موادکوکوسبزی دوقاشق اردبزن تاهم موادنچسبه،وهم اب سبزی روبه خودش بگیره

سبزی کوکو خیلی مهمه منم سیر میریزم اما مهمتر اینه که سبزیش بیشتر تره و پیازچه باشه بعد یه کوچولو اسف ...

اهان درسته ...البته سبزی من از این اماده ها بود

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

خسته نباشی، برای نچسبیدن کوکو،اول باظرف داغ باشه به همراه روغن،روغن کم نباشه،بعد که داغ شدباشعله مت ...

😂چی کنم اخه همیشه با قاشق میریختم...

اهان درسته ...البته سبزی من از این اماده ها بود

یه نکته دیگه اینکه حتما سبزی رو قبل از هر کاری بذاری رو حرارت ابکش کشیده بشه فریزری یا اماده یا تازه فرقی نداره بعد که ابکش کشیده شد بذار خنک بشه بعد بهش تخم مرغ بزن این کار باعث میشه شل نشه و وا نره

یه نکته دیگه اینکه حتما سبزی رو قبل از هر کاری بذاری رو حرارت ابکش کشیده بشه فریزری یا اماده یا تازه ...

اوووف چه نکاتی داره ها

سبزی فریزری هم بایدبزاری کاملایخش واشه،دونه یخ توش نداشته باشه چون میچسبه

اهان واسه من یخ بود یکم...مرسی