من چون شوهرم خیلی گوشت خوره بسته بندیامم بزرگ میگیرم.شاید مال چهارپنج نفرو یه جامیریزم. برامهکونم همینکارو میکنم. فک میکنم باید گوشت غذا زیاد باشه. هرجامیبینم خیلی گوشت کم میریزن. چه براخودشون چه مهمون... ناراحت نمیشما. ولی برام سوال بود و عجیب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخوایم مراسم بدیم هم برای هر نفر یه تیکه بزرگ میذاریم تقریبا 200 گرم
مرغ هم توی دیس می چینیم هر کی هر چقدر خواست بخوره
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام اگه قرار باشه چند غذا درست کنی. مثلا قرمه سبزی یا قیمه. با زرشک پلو یا هر غذای دیگه. پس مقدار گوشت زیاد نباشه مهم نیس. مثلا 300یا400گرم گوشت به ابعاد 4&4 یا خاستی درشت تر بزار که به چشم بیاد. برای قرمه سبزی کافیه. البته تعداد مهمون هم بستگی داره..
مرغ هم من معمولا تیکه درشت میزارم. مثلا رون رو دوتا میکنم سینه رو چهارتا.
جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️ عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه.... توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️ همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم 😍 توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی 🤩 تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗 تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄 بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم 😘 معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮 تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴