2777
2789
دو بند انگشتی

من چون شوهرم خیلی گوشت خوره بسته بندیامم بزرگ میگیرم.شاید مال چهارپنج نفرو یه جامیریزم. برامهکونم همینکارو میکنم. فک میکنم باید گوشت غذا زیاد باشه. هرجامیبینم خیلی گوشت کم میریزن. چه براخودشون چه مهمون... ناراحت نمیشما. ولی برام سوال بود و عجیب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشتی بیشتر برای نزدیکان میپزیم که زیاد بشه گذاشت

بخوایم مراسم بدیم هم برای هر نفر یه تیکه بزرگ میذاریم تقریبا 200 گرم

مرغ هم توی دیس می چینیم هر کی هر چقدر خواست بخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چقد بخورن بعضیا مهمونا...چ خبره من دوتا گوشت اندازه دو بند انگشت...مرغ هم یک تکه بزرگ...همونا هم اض ...

من خیلی زیادمیریزم. دوست دارم این عادتمو ترک کنم... 

سلام اگه قرار باشه چند غذا درست کنی. مثلا قرمه سبزی یا قیمه. با زرشک پلو یا هر غذای دیگه. پس مقدار گوشت زیاد نباشه مهم نیس. مثلا 300یا400گرم گوشت به ابعاد 4&4 یا خاستی درشت تر بزار که به چشم بیاد. برای قرمه سبزی کافیه. البته تعداد مهمون هم بستگی داره.. 

مرغ هم من معمولا تیکه درشت میزارم. مثلا رون رو دوتا میکنم سینه رو چهارتا. 

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
من چون شوهرم خیلی گوشت خوره بسته بندیامم بزرگ میگیرم.شاید مال چهارپنج نفرو یه جامیریزم. برامهکونم هم ...

من تو خوراشتام واسه سه نفرمون ده تا گوشت میریزم

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
سلام اگه قرار باشه چند غذا درست کنی. مثلا قرمه سبزی یا قیمه. با زرشک پلو یا هر غذای دیگه. پس مقدار گ ...

من خیلی گوشت میریزم برامهمون. دوس دارم این عادتموترک کنم. اخه هیچ جااینطوری نیست

زیاد میزاری.فامیلاتون بخورن؟

اره هممون بخوریم

ولی اصولا ۵ تا نرماله دیگه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

گوشت چهار تیکه برای هر نفر ،مرغ قسمت ساق باشه دوتا ،اون قسمت دیگه یکی. یه چند تا هم معمولا اضافه میگیریم دیگه

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اره هممون بخوریم ولی اصولا ۵ تا نرماله دیگه

نه شوهر من نباید زیاد گوشت قرمز مصرف کنه.

یدونه بزور من میخوره اونم بدون چربی علاقه نداره به گوشت قرمز

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤