2777
2789
عنوان

لاغر شدم

271 بازدید | 24 پست

من چهل روز پیش شروع کردم ب رژیم و ورزش و کالری شماری7.8کیلو کم کردم لباسامم همه گشاد شدن بجز یه چنتایی ک برا قبل چاقیمه الا68کیلوم با 168قد عالی شدم میخوام بشم57 اگه سوالی هست درخدمتم تو تاپیکای قبلمم هست راجب این موضوع فقط اباید اراده کنین و برنامه مانکن خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانکن همین ک ورزش میده

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

منم دوماهه دارم میگیرم اول ۶۷بودم الان ۶۴هستم خیلی دوس دارم ۶۰بشم ولی  بعضی وقتا نمیتونم ازچیزی بگزرم مثلا شیرینی خامه ای اونم شایدتویه ماه یه باربخورم یا مثلا تن ماهی واین چیزا ولی غذاموکم کردم برنج که اندازه ۳قاشق میوه زیادمیخورم یا بیرون میریم غذای بیرون وبه ناچارنمیتونم بگزرم  ازش بعضی وقتا اجازه خوردن به خودم ومیدم اونم کم ولی میخوام بهمن ماه وجدی ترشروع کنم خیلی سختمه ولی

عزیزم روزانه چتد کالری میخوردی و چیا میخوردی؟

روزی 400.500کالری کلا بیشتر از هفتصد نمیشد برنج هفته ای یبار دو کفگیر بدون روغن قند و شکر و کیم و چیپس و اینا تعطیل روزی دو میوه و اینا

برنج هفته ای یبار دو کفگیر بدون روغن قند و شکر و کیم و چیپس و اینا تعطیل روزی دو میوه و اینا

میدونی چیمن مشکلم با خونواده شوهرم... مثل امن رژیم میگریم خونه اونا ک میرم اصلا نمیزارن چیزی نخورم... اگه هم نخورم پشت سرم میگن سوسوله.. خونه ما میاد چیزی نمیخوره... نمیدونم چجوری بگم عاغا رژیم دارم