2777
2789
عنوان

لاغر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
منم دوماهه دارم میگیرم اول ۶۷بودم الان ۶۴هستم خیلی دوس دارم ۶۰بشم ولی  بعضی وقتا نمیتونم ازچیزی ...

اصلا نخور غذای بیرون ده روز یبارم اگه پایبند بودی میتونی یه روز تا قبل شام هر چی خواستی بخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی 400.500کالری کلا بیشتر از هفتصد نمیشد برنج هفته ای یبار دو کفگیر بدون روغن قند و شکر و کیم و چی ...

واقعا بیشتر از ۵۰۰ کالری نمیخوردی خیلی کم میشه ک. منم میخورم اما دو برابر تو . ی راهکار بده واسع اینکه اشتهام کم بشه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
واقعا بیشتر از ۵۰۰ کالری نمیخوردی خیلی کم میشه ک. منم میخورم اما دو برابر تو . ی راهکار بده واسع این ...

باید کم خورد تا بدن از ذخیره خودش استفاده کنه همین چربی های بی خود که انباشته شده وگرنه لاغر نمیشی که

💜🖤💜🖤💜🖤💜
باید کم خورد تا بدن از ذخیره خودش استفاده کنه همین چربی های بی خود که انباشته شده وگرنه لاغر نمیشی ک ...

الان امروز من تا الان ۵۹۸ تا خکردم . واسه کم شدن وزنم ب سرعت روزی چند کالری باید بخورم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
واقعا بیشتر از ۵۰۰ کالری نمیخوردی خیلی کم میشه ک. منم میخورم اما دو برابر تو . ی راهکار بده واسع این ...

ب خوشتیپ شدنت فکر کن.و زیاد دم خچال نرو و چیزای کم کالری بزار جلو دستت

برا من ک کمتر از ششصد بود و ورزش مقاومتی تند و رژیم و اینا

اها درسته عزیزم . همه چیو گرم میکردی؟ گرمشو میزدی یا حدودی کالریشو میزدی؟