2777
2789
,سلام ...میشه راهنماییم کنین با وزن ۱۰۷ و قد ۱۷۳ چه جوری رژیم کتو رو بگیرم ....

با اجازه اسی من جواب میدم،

عزیزم غلات و حذف کن،مثل برنج و نون و ماکارونی ،حبوباتم حذف کم،میوه حذف،فقط سبزیجات و انواع گوشت و بخور قهوه مجازه،لبنیات حذف ،ولی اگه خواستی بخوری پر چرب ،تا وقتی سیر بشی میتونی بخوری کالری شماری نداره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

بچه ها بیاید بگید امروز چی خوردید خو😏

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید من درگیر واکسن پسرم بودم  من از صبح گردو و پنیر چای خوردم برا صبحانه  دو سیخ ...

منم صبح ی لیوان قهوه و ی قاشق خامه ،ناهارم مرغ سرخ شده با گل کلم خوردم،

الهی الان پسرت خوبه گلم؟

چه نوع رژیمیه گلم؟؟

صفحات قبل توضیح دادم حذف کامل کربوهیدرات و قند رژیم پر چربی های سالم مثل روغن حیوانی دنبه کره حیوانی روغن زیتون و پروتیئن خودتونم سرچ کنید متوجه میشید

خدایا شکرت 🫀