2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی میخواد عضو بشه مشخصاتشو بگه 

رها 22 سالمه 83و 300 وزنمه 168 قدم

عید عروسیه خواهرمه میخوام 70 بشم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
خوبه کلک کتوییه 

آره خیلی سیر کنندست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

من بیست و هشت

قد ۱۶۰

وزن فک کنم ۸۰ نکشیدم خودمو

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
منم برم دوستان فردا جوجم واکسن ۱۸ ماهگی داره دعا کنید برامون  فردا میام با کلی مطالب ایشاالله ...

شب خوش

منم برم دوستان فردا جوجم واکسن ۱۸ ماهگی داره دعا کنید برامون  فردا میام با کلی مطالب ایشاالله ...

یا خدا ماهم سی ام واکسن 6 ماهگی داریم شب خوش

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
چ خوب لاغر کردی ایول

همین با حذف کربوهیدرات و یه بخشی هم کتو لاغر شدم 

ولی کتو خیلی دلزدگی و خستگی از رژبم میاره ولی خیلی هم تاثیر داره باید تحمل کنیم کم نیاریم 

خدایا شکرت 🫀

👨‍🍳با یک عدد گل کلم بزرگ حدود هفت لیوان برنج می‌شه درست کرد😊

👩‍🍳طرز تهیه:

۱.گل کلم رو بشورین و به صورت تکه های بزرگ خرد کنین.

۲.تکه‌ها را داخل غذاساز بریزین. با دستگاه تکه‌ها را به صورت دونه‌های ریز مثل برنج دربیارین.

۳. برای پخت برنج از دو روش زیر می‌تونین استفاده کنین:

🔹کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزین. داغ که شد برنج خام رو داخلش بریزین و با کمی نمک تفت بدین تا وقتی نرم بشه.

🔹بخار پزش کنین. برای اینکار می‌تونین از بخار پز استفاده کنین. یا اینکه گل کلم رو داخل سبر بخارپز بذارین و اونو داخل قابلمه‌ی محتوای آب جوش بذارین و به مدت ۱۰ دقیقه درش رو بذارین.

اینطوری شبیه کته می‌شه👌😉

👩‍🍳برنج گل کلم رو با انواع خورش ها می‌تونین استفاده کنین.

👨‍🍳با تفت دادن این برنج با مایه لوبیا پلو و یا سبزیجات مختلف می‌تونین لوبیا پلو یا سبزی پلو درست کنین. یا هر نوع پلو دیگه که دوس دارین.

نوش جان🤩😋

خدایا شکرت 🫀