2777
2789
عنوان

جهیزیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 113 پست
ما ک وام گرفتیم ماشین خریدیم شوهرم وسیله هاشو.یعنی منم میز ناهار خوری نگیرم؟؟؟بوفه کلا دوست ندارم.حا ...

به سلامتی😍چی گرفتین ؟ 

والا من چون نمیدونم اون خونه ک قراره مستاجر شیم متراژش چقدره واسه همین ترجیح دادم میز ناهار خوری نگیرم 

اگ دیدم متراژش خوبه بعدا میگیرم 

ولی بخدا حیفم میاد😭😭😭وسایلام خراب میشه تو جا به جایی

اگه متراژش هم کوچیک بود میشه دو تا صندلی کنار اپن گذاشت و ازش استفاده کرد 

ببين اين الان تو پيشنهاد ويژشه

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مستاجری باید زندگی کنیم دیگ سرویس چوب من پای شوهرمه مثل مبل و میزناهارخوری و کمد و سرویس خواب ک ...

خب خداروشکر 😍 ما چهار تا کالا برای داماده 😅

ان شاءالله سفید بخت شی 

التماس دعا 💋

خب خداروشکر 😍 ما چهار تا کالا برای داماده 😅 ان شاءالله سفید بخت شی  التماس دعا 💋

قربونت عزیزم همچنین شما دوستم😘

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
به سلامتی😍چی گرفتین ؟  والا من چون نمیدونم اون خونه ک قراره مستاجر شیم متراژش چقدره واسه همین ...

چون کار اقام میوه فروشیه پیکان وانت. منم همینطور بخاطر همون فرش گذاشتم خونه بگیرم بعد😭یعنی منم نگیرم ی وقت خونم کوچیک بود میز کجای دلم بزارم🤨

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
عزیزم من کل پول جهیزیم ۴۰ تومنه

خوب عزيزم اول اشپزخونه رو جمع كن مختصر و مقيد الان اين چيزاي ك من گفتم گرون نيستن برو ايراني پارس خزر بخر مارك خوبي هم هست خونه بگير بعد مبل بخر طبق خونه

ان شاءالله عروسي باشه راحت جمع ميكني ميتونستي ميرفتي بندر گناوه اونجا خيلي ارزون بود همه چي

خوب عزيزم اول اشپزخونه رو جمع كن مختصر و مقيد الان اين چيزاي ك من گفتم گرون نيستن برو ايراني پارس خز ...

نمیدونم. دو دلم میگم اگ دیگ پولی برام نموند ک سرویس چوبمو بگیرم چی؟

نمیدونم. دو دلم میگم اگ دیگ پولی برام نموند ک سرویس چوبمو بگیرم چی؟

ميمونه خودت برنامه ريزي كن ي ليست تهيه كن از هر چي ميخاي بري براي خريد

كجا زندگي ميكني؟

كم نمياد فقط الكي هرچيز نخري

ناراحت نشي اون چيزي ك بزرگ تو چشم مياد شوهرت ميخره شما زحمت كابينت ميكشيد مهم خوشبختي اين چيزا الكي

اره درسته ولی رسم و رسومات ما اینه ک تیکه های بزرگ با داماده ولی باورکن همین چیزای کوچیک خیییلی گرونن

مثلا سرویس چینی و سرویس قاشق چنگال پرسیدم باهم ۵تومن میشدن

دوتیکه کوچیکه ولی گرونه و ب چشم هم نمیاد

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
ميمونه خودت برنامه ريزي كن ي ليست تهيه كن از هر چي ميخاي بري براي خريد كجا زندگي ميكني؟ كم نمياد ف ...

رشت هستم. الان برقیام فقط همزن و اتو و جارو برقی و خرد کن میخوام. با سرویس ارکوپا دم دستی و مهمان. سرویس قاشق. سرویس پلاسکو و سرویس چاقو سرویس تفلون