2777
2789
عنوان

جهیزیههه

874 بازدید | 113 پست

خانوما سلام. میخوام جهیزیه بگیرم. فعلا بابام ۳۰ تومن بهم داده میخواستم بدونم با این ۳۰ تومن سرویس اشپزخونمو کامل بگیرم یا سرویس چوبمو بگیرم و سرویس اشپزخونمو فقط چیزای ضروری رو

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کالاهایی ک داماد باید بگیره رو بگو تا راهنماییت کنم  منم در حال خرید جهیزیه ام  خوشبخت ب ...

وای عزیزم چن تا وسایل برقی گرفتی میشه بگی؟ 

منم درحال خریدم

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

اول از ضروری شروع کن چون قیمتها خیلی بالا رفته شرایط مالی پدرت  رو هم برای خرید در نظر بگیر بهترین کار این همین جوری نری خرید اول یه لیست تهیه کنه از مواردی که میخوای بعد برو تجربه ثابت کرده بدون لیست رفتن به خرید عین آتیش زدن به پول😂😂

وای گفتی جهیزیه من داشتم اوندفعه جلو بابام با ذوقو شوق میگفتم میدونستی ۹۹ ب بعد ب من دوبرابر بقیه وام ازدواجی میدن😍😍😍😍

مامانم گفت خجالت بکش بابام چپ چپ نگام میکرد گفت الان وقت شوهرت نی🤣🤣🤣🤣🤣

🖤

به نظرم فعلا سرویس چوب بگیر سرویس آشپز خونه چیزای ضروری بگیر بعدا که پول دستت اومد بقیشو بگیر

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
اول از ضروری شروع کن چون قیمتها خیلی بالا رفته شرایط مالی پدرت  رو هم برای خرید در نظر بگیر بهت ...

بابام فوقش بتونهد۴۰ تومن بهم بده میخوام جوری برنامه ریزی کنم ک همرو بتونم بگیرم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖