2777
2789
عنوان

جهیزیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 113 پست
کجا زندگی میکنی  اگ آب و هواش رطوبت داره ممکنه آسیب بزنه بهش  من کرفتم بخاطر قیمت 😂 ولی ...

رشت هستم. منم باید مستاجر بشم عزیزم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

[QUOTE=118694043]میخوام سرویس خوابمو بگیرم تا ۶ ماه دیگ خراب نمیشه؟؟ گاز هم فعلا نمیخوام بگیرم تا خونه بگیرم بعد لب ...[/QUOTE

به نظرم سرويس چوبت و بخر مبلات و راحتي بردار ك ارزون تر بيفته

تو آشپزخونه غذاساز بخر توستر لباسشويي دو دست اركوپال ايراني بخر،يه دست چيني،قابلمه يه دست خوب بخر،يه دست از اين ايرانيا براي دم دستيت،كتري قوري 

جاروبرقي اتو روتختي از اين اسپرتا بخر بذار ببينم باز چي يادم مياد

اهان اگه تهراني جمعه برو شوش جمعه ها دست فروشا ميان عاليه

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاروبرقی و ساندویچ ساز و پلوپز و غذاساز و چرخ گوشت و ابمیوه گیری و چای ساز و قهوه جوش و اسیاب مخلوط ...

منم اینارو گرفتم بجز اون دومورد اخری ک گفتی 😅

من چون میوه خشک خیلی دوس دارم بجاش میوه خشک کن گرفتم 

بعضی چیزا سلیقه ایه 

اجی شما برا خونه میخاین چکار کنین؟ 

انقد ذهنمو درگیر کرده ک نگو 

ب شوهرم هنوز وام ازدواجو ندادن 

من دادن ک رفتم ی سری جهیزیه گرفتم 

چون چن سال اول رو مستاجر باید باشیم 

از میز ناهار خوری و بوفه و ی سری چیزا چشم پوشی کردم 

خونه خوده ادم باشه واسش خرج میکنه ..

کجا زندگی میکنی  اگ آب و هواش رطوبت داره ممکنه آسیب بزنه بهش  من کرفتم بخاطر قیمت 😂 ولی ...

من ی اشنا دارم ک پول مضاربه میگیره بنظرت پول سرویس چوبمو تا عروسیم بده تا با سود ماهانش وسیله برقیمو بگیرم؟

عزیزم منم درحال خریدم.

به نظرم اول وسیله های آشپزخونتو بگیر چون خیلی وقت گیره و ریزه پیزه داره. برقیای کوچیکتو بخر. اتو ، جارو برقی ، ابمیوه گیری و....

دو دست سرویس قابلمه. چینی . ارکوپال. زودپز ، سرویس قاشق دم دستی و مهمان. وسیله هاتو لیست کن بعد برو خرید

وسایلی ک کوچکن ولی وقت گیرن بگیر. برای من مبل و تخت و فرش و بوفه مونده ک وقتی خونه رو گرفتیم یهو میخرم میبریم یه راست خونم.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
یخچال دوو و تلوزیون سونیا.راسی عزیزم یک پیج توی اینستا گرام ک بانه بود. لباسشویی ۱۲ کیلویی با ۵ سال ...

بنظر من نه .. بانه زیاد مورد اعتماد نیس 

شنیده بودم ی دختر خانمی از بانه تازه حضوری خرید کرد 

رفتن تو خونشون بعد عروسی 

هیچکدوم از وسایلا کار نمیکردن 

لباسشویی با این قیمت هم مارک خوب میتونی پیدا کنی 

منم اینارو گرفتم بجز اون دومورد اخری ک گفتی 😅 من چون میوه خشک خیلی دوس دارم بجاش میوه خشک کن گرفتم ...

ما ک وام گرفتیم ماشین خریدیم شوهرم وسیله هاشو.یعنی منم میز ناهار خوری نگیرم؟؟؟بوفه کلا دوست ندارم.حالا منتظریم درامد عروسی یچیز بشه خونه بگیریم

یخچال دوو و تلوزیون سونیا.راسی عزیزم یک پیج توی اینستا گرام ک بانه بود. لباسشویی ۱۲ کیلویی با ۵ سال ...

نه برو ديجي كالا بخر وايسا

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
منم اینارو گرفتم بجز اون دومورد اخری ک گفتی 😅 من چون میوه خشک خیلی دوس دارم بجاش میوه خشک کن گرفتم ...

خب مستاجری باید زندگی کنیم دیگ

سرویس چوب من پای شوهرمه مثل مبل و میزناهارخوری و کمد و سرویس خواب ک گف میخره اینارو 

بعد تلویزیون و یه فرش و یخچال و لباسشویی باشوهرمه 

بخاری شب یلدا برام کادویی اورد ،ماکروفر هم عیدنوروز قراره بیاره برام

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

اول از همه ان شاءلله خوشبخت بشي

دوم عزيزم جيزاي ضروري بخر

بنظرم با اين ك پدرتون دادن اشپزخونه رو بگيري. با اون ٤٠مابقي سرويس چوب و پرده و لوستر و فرش بخريد

الان عقل همه ب چشمون ضاهري شيك بخر

لوكس برقي طبق ٨سال تجربه زندگيم چرخ گوشت غذاساز همه كار توستر يا سولاردوم زودپز جاروبرقي  استفاده ميشه بقيه دكورن بين سماور و كتري قوري و چايي ساز يكي بخر

سرويس پذيرايي اركوپال حالا ميتوني ببيني چند نَفَر مهمون زياد داري طبق اون بخري من خانواده همسرم زيادن ٤دست خريدم ي ٦نفره چيني يا اكروپال دم دستي بخر با سرويس قاشق و ليوان و بقيع....

عزیزم منم درحال خریدم. به نظرم اول وسیله های آشپزخونتو بگیر چون خیلی وقت گیره و ریزه پیزه داره. برق ...

اخه عزیزم. فکر بابامم ک یوقت اگ پول نداشت اون موقع بده. وسیله های درشت بیشتر ب چشم میاد

اول از همه ان شاءلله خوشبخت بشي دوم عزيزم جيزاي ضروري بخر بنظرم با اين ك پدرتون دادن اشپزخونه رو ب ...

عزیزم من کل پول جهیزیم ۴۰ تومنه

خوشبخت بشي فقط خودت چي ميخري خدايي دستش درد نكنه 

وا خواهر پنج شیش تیکه باشوهرمه بقیه ش پای منه🙄 😂😂 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️