2777
2789
عنوان

کسی دیدین که ارثیه بالا کشیده باشه

1159 بازدید | 7 پست

من هم از طرف مادری هم پدری ارثیه رو بالاکشیدن هر دو پدربزرگ هام هم ثروتمند بودن پدرمادرم هتل داشته و شوهرخالم بالا کشید یه چیز خیلی جزئی فقط به مامانم داد خودش سرطان گرفت مرد ولی خالم اینا خوش خرم زندگی میکنن.

پدر پدرمم هم آمریکا زندگی میکرد و سیتیزن بود و خیلی پولدار پارسال فوت کرد و عموم که امریکاست ثروت بالا کشید و خوش خرم داره عشق حال میکنه و ما الان هشتمون گرو نه هست😐

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره، عموم و خواهر ناتنیم

امیدولرم یه روزی بدبختیشونو ببینم به چشم خودم

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
ببخشید از بی عرضگی پدر و مادرته، بابابزرگت آمریکا بود شما اینجا چی کار میکردین؟ می رفتیم دیگه 

مادرم ۹ سالش بود پدرش فوت میکنه بچه بوده.

ولی اره در بی عرضگی بابام شکی نیست 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....