2777
2789

واااای

آش رشته عاشقشممم

الان میگم

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این عکس آشم

ببخشید تو قابلمه و بدون تزیینه🤣

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

راز خوشمزگیش 

پیاز داغ فراوون و کشک و سیرشه ،و همینطور با قلمم عالی میشه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

حبوبات (نخود عدس لوبیا چیتی لوبیا قرمز ) رو شب قبل خیس کن 

فرداش آبشو خالی کن بزار بپزه در حین پخت پیاز داغ و سیرداغ و ادویه (زردچوبه و فلفل)اضافه کن وقتی پخت سبزی آش رو بریز سبزی آشت  هرچی اسفناجش بیشتر باشه بهتره بعد که سبزیت پخت رشته بریز بعد نمک  

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊

نخود و لوبیا چیتی رو ۲۴ ساعت قبل خیس میکنم بعد میذارم جدا میپزه عدس رو هم ۲ ساعت خیس میکنم میپزم، بعد همه حبوبات پخته شده رو به همراه آبش میذاره یک ساعت باهم بجوشن بعد پیاز سرخ میکنم زدچوبه میزنم اونو میریزم تو آش بعدش رشته اضافه میکنم ،،یکم بعدم سبزی آش میریزم رشته که پخت قشنگ باز شد،، یک قاشق آرد رو با آبسرد قشنگ حل میکنم میریزم تو آش هم میزنم ۱۵ مین بعدم زیر آش رو خاموش میکنم،پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغم جدا درست مبکنم همین

نخود

لوبیا چینی و رشتی و قرمز 

عدس و ماش 

حبوبات رو باهم بپز

وقتی ک پخته شد توی یه قابلمه پیاز داغ درست کن و سبزی اش بریز و تفت بده و ادویه بریز و سیر و حبوبات بریز

بعد اب اضافه کن

یکی دوقاشق هم برنج نیمه بریز برای لعابش.

بعد در قابلمه رو ببند تا بجوشه

یه قاشق رب انار با ادویه تفت بده و ب مواد اش اضافه کن

اخر سر هم رشته بریز و زیرشو کم کن تا رشته پخته بشه

بعد با کشک و سیر و پیاز و نعنا تزیین نوش جان

دستور پختت

گذاشتم

عزیزم اول از همه نخود لوبیا خیس کن یک روز بعد بپز 

پیاز داغ کن پیاز ریز خورد کنی بهتره زرد چوبه فلفل بزن عدس خیس خورده و نخود لوبیا پخته اضافه کن به همراه سیر سرخ شده یا سیر خام رنده شده به همراه 3 قاشق برنج خام یا 6 قاشق بلغور گندم بزار قشنگ لعاب انداخت سبزی بریز رنگ سبزی داشت عوض میشد رشته اضافه کن وقتی دیگه اب دون جدا نبود خاموش کن نیم ساعت بعد نوش جان کن به همراه نعنا داغ پیاز داغ رشته اس و سیر داغ 

کشک یا دوغ محلی 

نکات حتما رشته از این 5 کلیویی که کلفت هستن بگیر شرکتی بیخوده اصلا اش خوب نمیشه نمکشو بعد ریختن رشته میزان کن 

اگه کهلیوتی میدونی چیه حتما یه قاشق بریز توش موقع تفت پیاز داغ با روغن 

میزان برنج یا بلغور بستگی به مقدار اشت داره این مقدار برای 5 نفر بود 

اش درست میکنم خیلی تعریف میکنن هرکی نذری داره منو صدا میکنن بپزم براشون 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی