2777
2789
عنوان

کشیدن سیگار

389 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها

من شوهرم اهل سیگار و مشروب و اینا اصلا نبود،خیلی سالمه

حالا دیشب با دوستاش رفته بیرون و مشروب خورده بود و سیگار کشیده بود

خیلی ناراحت شدم

اصلا به روش نیاوردم که فهمیدم بعد خودشم اصلا لو نداد

حالا به نظرتون چه رفتاری باهاش داشته باشم که دیگه از این کارا نکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااا😒

عکس العمل نشون ندادی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نميشه كه يه دفعه هم مشروب خورده باشه هم سيگار كشيده بلشه

احتمالا قبلا هم اينكارها رو ميكرده و شما نفهميده بودي

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
مطمئن باش قبلا هم می خورده

براچی الکی میرینی تو زندگی مردم تو از کجا میدونی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

واااا😒 عکس العمل نشون ندادی

اگر این کارو کردی کلا بیخیالش شو

فقط باید بسوزی و ...

کارت اشتباه بوده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

2790
2778
2791
2779
2792