2777
2789
عنوان

کشیدن سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 54 پست
نه به خانوادش نمیگم ولی به خودش باید بگم وگرنه دوباره میره یواشکی میخوره نمیدونم چطوری بگم خوب یا ب ...

خوب واسه دفه اول بود !!!!! اصلا با نرمش رفتار نکن چون عادتدیگه ب اینکار دیگه ولش نمیکنه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
نمیدونم با رابطه سرگرمش کن تشویقی بهش بده تو رابطه غیر میتقیم جلوشو بگیر

یه بار قبلنها بهم تو حرفاش میگفت خیلی دوست داره بخوره

میگفت اصلا مضر نیست

تازه کلی منفعتم داره برای کلیه و.... اینا خیلی خوبه

ولی من گفتم مخالفم که اونم رفته یواشکی خورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوسش نداشتم تا حالا هزار بار به خاطر کتک هاش رفته بودم کتک هاشو تحمل کردم ولی با مشروب و این چی ...

کتکتم میزنه ؟!دستش بشکنه

پزشک قانونی نرفتی؟چند سالته اون چند سالشه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
خوب واسه دفه اول بود !!!!! اصلا با نرمش رفتار نکن چون عادتدیگه ب اینکار دیگه ولش نمیکنه

اصلا به عادتش فکر نکرده بودم

الان که گفتین ترسیدم

میشه بگید چه اثرات بدی رو بدن میزاره؟

من فقط میترسم یهو مست کنه تو حالت عادی نباشه یهو به یکی تجاوز کنه 

مثلا دوستاش دخترم ببرن اونم نفهمه

کتکتم میزنه ؟!دستش بشکنه پزشک قانونی نرفتی؟چند سالته اون چند سالشه

28 

همسنیم

اره دست به زن داره

الان کمتر شده نسبت به قبل

پزشک قانونی قبلا رفتم ولی دل و جرات شکایت نداشتم دیگه ول کردم

قبلنها هفته ای یه بار میزد الان شده ماهانه

اصلا به عادتش فکر نکرده بودم الان که گفتین ترسیدم میشه بگید چه اثرات بدی رو بدن میزاره؟ من فقط می ...

کندذهنی میاره مغزو کوچیک میکنه

راست میگی نمیدونستم شوهرم که کلی از منفعتش میگفت راستی خودشون میفهمن چیکار میکنن یا تو حالت عادی ...

تو حالت عادی نیستن ک سرخوش میشن اه 😷