2777
2789
عنوان

کشیدن سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 54 پست
بهش بگ امروز

بگو

کاملا با ارامش که باعث دعوا نشه

ولی بگو اگر دفعه دیگه این کارو کردی ن من نه تو😒

چند روزم ب معنی اعتراض برو خونه مادرت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وقتی بهش عادت کنه دیگه نمیتونه کنارش بذاره یا تلاشتو بکن دوستاشو کنار بذاره و دیگه اینکارو نکنه یا ...

خدایی راست میگی

پس باهاش برخورد جدی کنم امشب

اخه گفتم حداقل اخلاق نداره سالمه که پاش موندم

حالا اونم اینطوری دراومد

بعد چند سال نشناختمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر شدم ببینم خودش چیزی میگه یا نه ولی لو نداد پارسالم با همین دوستاش خورده بود که میگفت ریخته ت ...

وقتی نگفته نمیخواد بفهمی 

به نظرم بهش یرس ببین چی کم داره ک اون کارو میکنه

اگه قبحش پیش تو از بین بره روش باز میشه بهت

هَر جا ما رو دیدی زیارت قَبول...♥♥♥♥♥♥♥♥♥
نه تروخدا بره بزنه ببین من مرد معتاد ببینم..حالا ب هر چی..بالا میارم😒 خیلی عصبی میشم نصبت ب اون ...

منم خیلی حساسم حتی به یه قلیون چه برسه مشروب و سیگار

پدر خودشم حساسه به این چیزا

اصلا شوکه شدم فهمیدم

خدایی راست میگی پس باهاش برخورد جدی کنم امشب اخه گفتم حداقل اخلاق نداره سالمه که پاش موندم حالا ا ...

حالم بد میشه از مردای اینجوری!

چیزی بهش نگو برو خونه ی مادرت بزار خودش زنگ بزنه بعدم بگو خودت فکر کن ببین چیکار کردی!!! منت کشی هم کرد بعد چند روز برو خونه بگو ازت چندشم میشه من انتخابت کردم تا پدر بچه م باشی با این شرایط نمیمونم یه بار دیگه تکرار کنی دیگه منو نمیبینی 

نشینی باهاش اس ام اس بازی !! زنگو دلتنگی و..

بین تو و اونا باید یکی رو انتخاب کنه

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
بگو کاملا با ارامش که باعث دعوا نشه ولی بگو اگر دفعه دیگه این کارو کردی ن من نه تو😒 چند روزم ب م ...

پارسال همینو بهش گفتم که کلی معذرت خواهی کرد و گفت دیگه تکرار نمیشه

ولی باز دیشب این کارو کرده بود

اون فکر میکنه من نفهمیدم اگرم بهش بگم مطمئنم انکار میکنه

وقتی نگفته نمیخواد بفهمی  به نظرم بهش یرس ببین چی کم داره ک اون کارو میکنه اگه قبحش پیش تو از ...

چون میدونه من حساسم رو این چیزا بر همین میترسه یه وقت به پدرو مادرش بگم

حالم بد میشه از مردای اینجوری! چیزی بهش نگو برو خونه ی مادرت بزار خودش زنگ بزنه بعدم بگو خودت فکر ک ...

همینکارو کن😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پارسال همینو بهش گفتم که کلی معذرت خواهی کرد و گفت دیگه تکرار نمیشه ولی باز دیشب این کارو کرده بود ...

انکار کرد بزن لهش کن😂

ادمی نیست که منت کشی بیاد میدونم

ب درک 

خوبه بچه نداری مسئولیت همه چی رو میندازه گردن تو میره دنبال خوشگذرونی

دوستش داری؟فقط میدونم لیاقت یه دختر پاک زندگی با مرد الواط و رفیق باز نیست

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊
اصلا ب رو خودت نیار ریشه مشکلو پیدا کن ی کاری کن نرع طرف دوستاش با سیاست اگه تو ام فهمد ک فهمیدی از ...

نه به خانوادش نمیگم ولی به خودش باید بگم وگرنه دوباره میره یواشکی میخوره

نمیدونم چطوری بگم خوب یا با تهدید؟

نه به خانوادش نمیگم ولی به خودش باید بگم وگرنه دوباره میره یواشکی میخوره نمیدونم چطوری بگم خوب یا ب ...

نمیدونم با رابطه سرگرمش کن تشویقی بهش بده تو رابطه غیر میتقیم جلوشو بگیر

هَر جا ما رو دیدی زیارت قَبول...♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ب درک  دوستش داری؟فقط میدونم لیاقت یه دختر پاک زندگی با مرد الواط و رفیق باز نیست

اره دوسش نداشتم تا حالا هزار بار به خاطر کتک هاش رفته بودم

کتک هاشو تحمل کردم ولی با مشروب و این چیزا نمیتونم کنار بیام