2777
2789
عنوان

نگهداری از سگ

201 بازدید | 31 پست

بچه ها من خیلی خیلی دوست دارم که از سگ نگهداری کنم تو خونه از این روباهی بامزه ها فقط از یه چیزاییش میترسم یه صداهایی از خودشون در میارن یا دندوناشونو نشون میدن من اگه تنها باشم خیلییی میترسم دست خودمم نیست یا اینکه مثلا شب خواب باشم برقا خاموش یهو بیاد کنارم یعنی قشنگ سکته میکنم نه فقط سگا من خیلی ادم ترسویی هستم با کوچیک ترین صدا و حرکت جیغ میزنم ولی دلم خیلیییی از اون سگا میخواد میشه لطفا کسایی که سگ آپارتمانی دارن بگن چجوریه نگهداریش 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خیلی سخته و حوصله میخواد  با این شرایط نگیر بنظرم

خیلی هم گرونه میترسم هزینه کنم نتونم نگه دارم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم گرونه میترسم هزینه کنم نتونم نگه دارم

اولش خیلی برای ادم جذابه ولی چند وقت بگذره دیگ حوصلت نمیکشه نگهش داری 

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
خرگوش صدا نداره خرگوش بگیر من دارم

نه از خرگوش وحشت دارم از پاهاش ناخناش باز این سگا خیلی پشمالو ان پاهاشون مشخص نیس

منم دارممممم. چند تا داری؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نمیدونم چرا انقدر از حیوونا میترسم شاید باورت نشه حتی از پاهای جوجه پنبه ای هم میترسم 

نه از خرگوش وحشت دارم از پاهاش ناخناش باز این سگا خیلی پشمالو ان پاهاشون مشخص نیس

یا تریر بگیر یا پامرانین. 

ولی خیللللی نیاز به بازی دارن هااا. و باید کل وقتتو واسش بزاری

منم واسه پسرم میخوام توله ژرمن بگیرم باهم بزرگ شن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عزيزم به صرف اينكه دلت ميخواد نبايد حيون بياري 

حيوون آوردن مسئوليت داره بخصوص سگ كه بينهايت حيوون با وفا و احساساتي هست نسبت به صاحبش

و در ضمن اگه حيوون رو خونگي كردي ديگه نميتوني خدايي نكرده اگه دلت رو زد رهاش كني چون بيشترشون اگه رها بشن افسرده ميشن و ميميرن

اول خوب فكر كن اگه واقعا شرايط نگهداري تا آخر عمر اون حيوون رو داري و پشيمون نميشي بعد اقدام كن واسه گرفتن 

چون مثل ي انسان روح و احساس داره

سگا خیلی محبتین، یکی از فامیلامون داشت میگفت بعضی شبا باید حتما بغلم بخوابه وگرنه سروصدا میکنه سلیطه بازی در میاره شما هم که میترسی

یبارم دیدمش همش میومد انگشتای پامو گازگاز میکرد :)))

ولی حسابی تحقیقاتو بکن نیاری بعد پشیمون شی شکست عاطفی میخوره اون سگه😪

یا تریر بگیر یا پامرانین.  ولی خیللللی نیاز به بازی دارن هااا. و باید کل وقتتو واسش بزاری منم ...

همون پامر میخوام قیمت گرفتم ۱۶ تومن ولی شنیدم موهاشون به شددددت میریزه و کلا زبون نفهمن نسبت به سگای دیگه🤣🤣یعنی امکان داره رو ادم جیش کنن

سگا خیلی محبتین، یکی از فامیلامون داشت میگفت بعضی شبا باید حتما بغلم بخوابه وگرنه سروصدا میکنه سلیطه ...

وای همون دیگه من شبا تو خواب پا شوهرم بهم بخوره ۶ متر میپرم