2777
2789
عنوان

نگهداری از سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
همون پامر میخوام قیمت گرفتم ۱۶ تومن ولی شنیدم موهاشون به شددددت میریزه و کلا زبون نفهمن نسبت به سگای ...

آره خب سگای آپارتمانی مخصوصا پامر و تریر خیلی صبر میخوان. هم رسیدگیش سخته. دستشویی هم میکنن ببخشیداااا میچسبه به موهاشون. 

یا شیواوای بدون مو بگیر اون عاااااالیه. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا دارم گلم سگ زحمتش از بچه بيشتره اگه هم اينقدر ترس داري نگير كلا چون نميتوني نگهش داري طفل م ...

میگم اگه چند روز پیشم باشه نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا ترسم بریزه؟؟ شاید چون تا حالا نداشتم فکر میکنم ک ممکنه بترسم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هيچوقت براي صاحبش دندان نشون نميده  ولي سگ هزينه داره هم هزينه واكسناشو چكابش هم هزينه غذ ...

هزینش به کنار من الان ببشتر بخاطر ترسم دو دلم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
میگم اگه چند روز پیشم باشه نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم یا ترسم بریزه؟؟ شاید چون تا حالا نداشتم ف ...

خودت نگير در اون صورت با برو خونه كسي كه سگ داره با داشتنش آشنا شو

كلا سگ خيلي عشقه ولي خيلي هم مسئوليت داره و سخته 

عكس بچه هامو ميخواي ببيني؟😻

خودت نگير در اون صورت با برو خونه كسي كه سگ داره با داشتنش آشنا شو كلا سگ خيلي عشقه ولي خيلي هم مسئ ...

اره عزیزم حتما بفرس

ای جاااانم از همینایی که من میخوامههه خیلیی عشقن اسمشون چیه؟؟