2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3364972/نمیدونم-قراره-چی-سرزندگیم-بیاد-بچه-یا-همسرمو

صلوات میفرستم واست گزارش بزن🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بزنم بلد نیستم عزیزم میشه حستو بگی

به نظرم بعد عید امسال ازدواج میکنی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
وای اگه درست باشه تا اخر عمر دعات میکنم

انشالله درسته ❤

استارتر  مهربون و رویا پردازی خلاقی دستت نمگ نداره احساس تنهایی میکنی یه شخصی رو هم در گذشته ...

کار تدریس برای دوماه تو روستا بهم پیشنهاد شده شوهرم نمیتونه بیاد خودش کار داره برم پیش مادر شوهرمم برم خیره یا نه

حسم میگه اره ولی ممکنه طول بکشه

حست خودمم همینو میگه..🌹 توکل بر خدا .. تو هم ان شا الله زودی خوشبخت شی عروس خانم

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا