2777
2789
انشالله که درست بشه همه چیز هرروز سرنماز برات دعا میکنم که راحت شی و بعدش یه بخت عالی نصیبت شه

مرسی گلم من اولین باره اومدم تاپیک حس ششم ولی تا اومدم تاپیکت حسم بهم گفت بعد عید یا 10 روز یا اوایل اردیبهشت خونه شوهرتی😍😍...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنده چی ؟؟؟ میگم که اصرار دارن بیا 6تومن؟میدن؟حداقل برا این 2ماه

خب میگم خوبه...

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مرسی گلم من اولین باره اومدم تاپیک حس ششم ولی تا اومدم تاپیکت حسم بهم گفت بعد عید یا 10 روز یا اوایل ...

باور کن درست دربیاد هرچی بخوای میدم بهت اگر خصوصی بود دلیل اصرارمو میگفتم برات 

مطمعنم که تا 2 سال اینده زندگیت غرق خوشبختی میشه 

طلاقتو نمیدونم ولی حسم اینو میگه

ازدواج منم بگید لطفا

تابستون 99 

باور کن درست دربیاد هرچی بخوای میدم بهت اگر خصوصی بود دلیل اصرارمو میگفتم برات  مطمعنم که تا 2 ...

انشالله...مرسی فداات🙏😘😘