2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاری بهم پیشنهاد شده تو روستا حقوق عالی برای دوماه اما بدون شوهرم باید برم پیش مادر شوهر برم خیره ...

برو خیره انشالله 

اما صبر داشته باش انشالله برنده ایی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
برو خیره انشالله  اما صبر داشته باش انشالله برنده ایی

یلدا جون من اهل فال و این چیزا نیستم ولی مامانم و خاله هام شدیدا 

الان چندساله برام فال میگیرن پیش فالگیر و خودشون بجام نیت میکنن همشون گفتن سال 99 ازدواج میکنی 

دقیق مث اونا گفتی اگر درست دربیاد و خوشبخت بشم مژدگونی هرچی دلت خواست و تونستم بهت میدم

یلدا جون من اهل فال و این چیزا نیستم ولی مامانم و خاله هام شدیدا  الان چندساله برام فال میگیرن ...

فدای تو عزیزم...فقط دعا کن هرچه زود تر طلاق بگیرم😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
قربونت برم حست چی میگه منو؟

حیفه😚...حسم میگه  تا یه سال دیگه اینا.. حتما عروسی میکنی خوشبختم میشی امیدت فقط به خدا باشه ... 

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
استارتر  مهربون و رویا پردازی خلاقی دستت نمگ نداره احساس تنهایی میکنی یه شخصی رو هم در گذشته ...

حست دربارم چیه درباره همسرایندم؟؟؟؟

خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
حیفه😚...حسم میگه  تا یه سال دیگه اینا.. حتما عروسی میکنی خوشبختم میشی امیدت فقط به خدا باشه .. ...

منم بگو درباره زمان ازدواجم وهمسرایندم

خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین