2789
با این که نمیشه کاری کرد ☹ اصلا بهت توهین نکرده؟ نمیتونی کاری کنی که تو پیام بگه نمیخوادت ؟

عزيزم ببین حتما که نباید بگه نمیخادم، بعدم شکر میخوره بگه چن با این سکه ها مرد جرات طلاق نداره، فقط اذیت میکنه که طرف بفهمه، بعدم بره پی زندگیش توافقی جدا شه، ولی من نمیخام بااینکه دوشیزم مفتی مفتی برم کنار درضمن مغازه تقریبا بزرگه نقره داره خوب پول درمیاره، ولی مغازه خودش نیست فقط جنساش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ببین حتما که نباید بگه نمیخادم، بعدم شکر میخوره بگه چن با این سکه ها مرد جرات طلاق نداره، فقط ...

پس هیچ کاری نکن به طلاق هم اقدام نکن فقط برو مهرتو بذار اجرا بعد دادن چند تا سکه به گوه خوری میوفته راصی میشه به طلاق 

کاربری من و دخترخالم 😒
با این وضعی که میگی اگه شکایت کنی خودت محکوم میشی  خواهر من بعد سه سال فقط بخاطر چند تا پیامه ...

عزيزم میدونم مملکت داغونه ولی اونقدر داغون نیست که مرد بره ترامادول که همون تریاکه بکشه 4 ماه بندازه بره دستتم جایی بند نباشه 

اينايى كه ميگى حق طلاق ايجاد نميكنه كه ميتونى تقاضاى نفقه بدى 

میدونم نمیتونم حق طلاق بگیرم ولی میخام نفقه مو مهریمو بزارم اجرا میتونم با نقره هایی که داره جنس مغازش کاری کنم یا نه؟؟ 

عزيزم میدونم مملکت داغونه ولی اونقدر داغون نیست که مرد بره ترامادول که همون تریاکه بکشه 4 ماه بندازه ...

هیچی نمیشه بخدا از دادگاه میفرستن آزمایش  

آزمایشو هم دور میزنه با راه های دیگه یه چیزایی میخوره که نشون میده سالمه 

کاربری من و دخترخالم 😒
هیچی نمیشه بخدا از دادگاه میفرستن آزمایش   آزمایشو هم دور میزنه با راه های دیگه یه چیزایی میخو ...

بلاخره جلوی مشاور و همه قبول کرده بوده که استفاده میکرده 

میدونم نمیتونم حق طلاق بگیرم ولی میخام نفقه مو مهریمو بزارم اجرا میتونم با نقره هایی که داره جنس مغا ...

یه راه دیگه هم هست تو اس ام اس ازش حرف بکش که بگه معتاده مثلا بگو چرا ترامادول مصرف میکنی بگو من که دوستت دارم خودش جواب میده و اعتراف میکنه بعد این حرفت یکم زرنگ باش مدرک جمع کن بعد برو اقدام کن واسه طلاق همینطوری بدون مدرک بری خودت محکوم میشی و سال ها میمونی زیر طلاق 

کاربری من و دخترخالم 😒
بلاخره جلوی مشاور و همه قبول کرده بوده که استفاده میکرده 

شهادت فامیل درجه یک‌رو دادگاه به هیچ عنوان قبول نمیکنه به این قبول کردن هیچی نمیگن تو اس ام اس ازش حرف بکش ما همه این راه هایی که میگم رو رفتیم یه کاری کن بهت فحش بده یه کاری کن که قبول کنه تو پیامک بعد پیامک هارو مدرک نشون بده

کاربری من و دخترخالم 😒
یه راه دیگه هم هست تو اس ام اس ازش حرف بکش که بگه معتاده مثلا بگو چرا ترامادول مصرف میکنی بگو من که ...

گلم قرص ازش گرفتم نگه داشتم که یه مدرک جلوی خانواده من و خودش اعتراف کرد که میخورده و البته فک کنم تو چتا هم هست، والبته جلوی مشاوره هم گفته من مصرف کننده بودم ولی از وقتی مچمو گرفت دیگه استفاده نکردم 

گلم قرص ازش گرفتم نگه داشتم که یه مدرک جلوی خانواده من و خودش اعتراف کرد که میخورده و البته فک کنم ت ...

اگه بگه استفاده نمیکنم‌و آزمایشش سالم باشه دیگه چیزی نمیتونی بکنی ترامادوله شیشه نیس که ☹

اگه‌ تو چتا هست پس برگ برنده دستت هست 

به نظر من ۵ ماه هم صبر کن بعد اقدام کن واسه نفقه

مرد اگه ۶ ماه نفقه نده محکوم مبشه و زن میتونه طلاق بگیره البته الکی باید بگی که سراغم نیومد پیگیرم نشدن زنگ نزدن 

کاربری من و دخترخالم 😒
شهادت فامیل درجه یک‌رو دادگاه به هیچ عنوان قبول نمیکنه به این قبول کردن هیچی نمیگن تو اس ام اس ازش ح ...

گفته قبلا که استفاده میکرده البته تو چت یا پیامک باید بگردم چن درموردش حرف زدیم 

خوده قرصم دارم که ازش گرفتم 

پیش مشاورم اعتراف کرداونکه هیچ نسبتی نداره با ما 

گفته قبلا که استفاده میکرده البته تو چت یا پیامک باید بگردم چن درموردش حرف زدیم  خوده قرصم دار ...

از تلگرام هم میتونی پیگیری کنی از پیامک هم ولی پیامک زودتر نتیجه میده

کاربری من و دخترخالم 😒
اگه بگه استفاده نمیکنم‌و آزمایشش سالم باشه دیگه چیزی نمیتونی بکنی ترامادوله شیشه نیس که ☹ اگه‌ تو چ ...

الان که نمدونم معتاده یا نه قضیه ماله چن ماهه پیشه که دستش رو شد به علت سرماخوردگی که نمدونم داشت یا نه يه هفته بعد رفت آزمایش که سالم بود 

ترامادول با آثاری که برذهن میزاره وپایه تشکیلش تریاکه از شیشه بدتره، 

ازاولم چیزی به اسم نفقه نمیداد من عقدم خرجم وبابام میده ازدواج نکردم هنوز که، اون فقط لباس میخرید یا چیزی اگه لازم داشتم با بعضی وقتا 200 تومن پول برای اپلاسیون و اصلاح و آرایشگاه