2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزارید براتون توضیح بدم 

توضیح بده امکان داره بتونم جواب بدم خواهرم ۳ ساله نمیتونه طلاق بگیره البته تازگیا شوهرش محکوم شده منتظریم بعد عید درخواست طلاق بدیم

کاربری من و دخترخالم 😒

من دوساله عقدم و بین هم شب خاستگاری توافق کردیم که نهایتا 1 سال ونیم توعقد باشیم ولی شد دوسال وهمچنان دارن الکی کش میدن شوهرم بهم توجهی نداره و قهر میکنه الانم یه ماهیه خبری ازش نیست 

امسال ماه رمضانم قهر کرد و بعد متوجه شدیم ترامادول استفاده میکنه دز بالا و تا برج 5 خبری ازش نشد نه خودش نه خانوادش الانم خانوادش میگن چه هولین، یادشون از قرار داد رفته 

درضمن نه مهمونی میره نه مهمونی میاد و روزگار منو خانوادمو سیاه کرده آبرو برده 

من دوساله عقدم و بین هم شب خاستگاری توافق کردیم که نهایتا 1 سال ونیم توعقد باشیم ولی شد دوسال وهمچنا ...

هیچ پیامی نداری که بهت توهین کرده باشه ؟ و گفته باشه نمیخوادت؟

کاربری من و دخترخالم 😒
نه فقط مامانش امروز گفت که یا صبر کن با اگه نمیتونی زندگی زوری نمیشه، تو تلگرام 

با این که نمیشه کاری کرد ☹

اصلا بهت توهین نکرده؟ نمیتونی کاری کنی که تو پیام بگه نمیخوادت ؟

کاربری من و دخترخالم 😒
هیچ پیامی نداری که بهت توهین کرده باشه ؟ و گفته باشه نمیخوادت؟

میره میگه که این خودش قهر میکنه نه من، و به من میگه بچه 

خودش قهر کرد یه ماه پیش دوباره بهش گفتم که چرا حالا قهر کردی، گفت نه قهر نیستم ودیگه هیچ حرفی منم شخصیت دارم نمتونم بیشتر ازین تحمل کنم 

میره میگه که این خودش قهر میکنه نه من، و به من میگه بچه  خودش قهر کرد یه ماه پیش دوباره بهش گف ...

با این وضعی که میگی اگه شکایت کنی خودت محکوم میشی 

خواهر من بعد سه سال فقط بخاطر چند تا پیامه که میتونه طلاق بگیره اگه اونا نبودن نمیخواست 

کاربری من و دخترخالم 😒