2789
الان که نمدونم معتاده یا نه قضیه ماله چن ماهه پیشه که دستش رو شد به علت سرماخوردگی که نمدونم داشت یا ...

وضع بابام خوبه 

شاهد بردیم گفتن که اینا خدمتکار هم دارن باید شوهرش زیاد نفقه بده 

قاضی بخاطر اینا ۷۰۰ نفقه برید براش 

ولی اگه این کارو نمیکردیم ۴۰۰ نفقه میبرید 

کاربری من و دخترخالم 😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دادگاه منکر میشه مطمئن باش

چمدونم عزيزم اگر فقط همین بود که دادگاهی نمیکردمش به خانوادم محل نمیده جواب مامانمم نمیده خاموش میکنه معاشرتی نیست به شدت من هرجا برم تنهام چه عروسی چه مهمونی، تک دخترم خیلی هم پدرم ومادرم مظلومن آزارمون به کسی نمیرسه بخدا، بعده من خوشبخت نمیشه بشه سر دخترش میاد آهم دنبالش میمونه، وقتی میاد بهترین غذا میوه احترام، محل استراحت راحت گرم و نرم از همه لحاظم مراعاتشو میکنن خانوادم که مثلا پسرمونه مثله گاوه بلانسبت، بهترین جهیزیه خریدم اتاقمو تنگ کردم شدن آینه دقم 

خیلی بیکسم الان دارم مینویسم گریه میکنم به جونه خواهرت برام دعا کن 🙌

چمدونم عزيزم اگر فقط همین بود که دادگاهی نمیکردمش به خانوادم محل نمیده جواب مامانمم نمیده خاموش میکن ...

چشم گلم انشالله ازش خلاص میشی خدا کمک تو و خانوادت باشه 

کاربری من و دخترخالم 😒
چشم گلم انشالله ازش خلاص میشی خدا کمک تو و خانوادت باشه 

ممنون عزیزم، خدا خاهرتو خودتو همیشه عاقبت بخیر کنه 

، حالا اگه گفت مهریه و نفقه میدم ولی طلاق نه ومنو همینطور اذیت کرد چی؟ چیکار کنم؟ 

ممنون عزیزم، خدا خاهرتو خودتو همیشه عاقبت بخیر کنه  ، حالا اگه گفت مهریه و نفقه میدم ولی طلاق ...

شوهر خواهرم هم اینجوری میگه نگران نباش اگه مدرک محکم بتونی جمع کنی میتونی راحت بدون اجازه اش جدا شی 

کاربری من و دخترخالم 😒
چه مدارکی میشه راهنمایی کنی اصلا سردرنمیارم 

همون پیامک‌ها یا وقتی بهت توهین میکنه صداشو ضبط کن و نفقه هم نداده خیلی خوب شده به نفعته راحت میتونی به نفقه اقدام کنی بدار چند ماه هم بگدره ازش هیچ نوع پولی نگیر و نذار به حسابت حتی ۱۰هزار هم پول بزنه

کاربری من و دخترخالم 😒
همون پیامک‌ها یا وقتی بهت توهین میکنه صداشو ضبط کن و نفقه هم نداده خیلی خوب شده به نفعته راحت میتونی ...

عزيزم ممکنه مثلا بگه براش چهارصدتومن لباس خریدم یا اینو خریدم اونو خریدم