2777
2789
عنوان

آقای دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 76 پست
خود پزشکا کم از مملکت میخورن؟بچه های ایثار گر بیاید دفاع کنین  

پزشكايى هم كه از اين مملكت ميخورن خودشون سهميه اي بودن
وگرنه پزشكاى بدون سهميه تو كار هم سهميه ندارن استخدامى ندارن هيچ بيمه او هم باهاشون قرارداد نميبنده
امسال تعداد شركت كننده هاى ازمون تخصص نصف پارساله
با اينكه ايييين همه پزشك عمومي بيشتر از سالاي قبل فارغ تحصيل شده
ميدوني چرا؟
چون حقوقاشونو بالاي پونزده ماهه كه ندادن
همشون دارن ميكنن از اين مملكت برن
البته بى سهميه هارو ميگم!!!

من پزشكم حقوقم ماهي سه و نيم بود الانم بيكارم

رتبه ي صدوخورده اي كنكور بودم

از نظر سواد و مهارت حاضرم يه ادم بيطرف بياد بين منو و اون سهميه هايي كه استخدامن و سركار با خقوق بالان امتحان بگيره ببينه كدوممون سوادو مهارتمون بالاتره !

پزشكايى هم كه از اين مملكت كندن خودشون سهميه اي بودن وگرنه پزشكاى بدون سهميه تو كار هم سهميه ندارن ا ...

اخه سهمیه ها مثل شما دانشگاه دولتی درس میخونن پس سواد دانشگاهیشون خوبه،ربطی به کنکور نداره کار،مامانم داخل سهمیه بود ولی کارش عالیه همه قبولش دارن ایشابله برای شما هم مزایای خوبی بزارن استخدام شین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشكايى هم كه از اين مملكت ميخورن خودشون سهميه اي بودن وگرنه پزشكاى بدون سهميه تو كار هم سهميه ندارن ...

آره خواهر دوستمم که خودش دندونپزشکه حرصشونو میخورد منم به دنددنپزشکای سهمیه دار حسودیم میشه

اینجوری حق ضایع میشه. هرچند از کامنتایی که گذاشتین معلومه اعتقادی به این چیزا ندارین

چرا باید داشته باشم وقتی آدم بخاطر مشکلات شدیدی که درکش نمیکنن بی اعتقاد میشه فقط یه درصد درک خواستم خیلی بی انصافین همتون

اخه سهمیه ها مثل شما دانشگاه دولتی درس میخونن پس سواد دانشگاهیشون خوبه،ربطی به کنکور نداره کار،مامان ...

واقعا به سواد ربط نداره؟

دوست عزیز نمونه کارنامه های قبول شده های پزشکی سهمیه دار موجوده.کارنامه ای هست که حتی درصد منفی توی درساش داشته و با رتبه نجومی با سهمیه پزشکی قبول شده؟کمی انصاف به خرج بدید،این عادلانه است؟

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
اخه سهمیه ها مثل شما دانشگاه دولتی درس میخونن پس سواد دانشگاهیشون خوبه،ربطی به کنکور نداره کار،مامان ...

ربطى به دانشگاه خوب نداره 

شما يه لاكپشت  رو ببر بذار پشت صندلي هاي دانشگاه تهران بذار بهش هزاران جور اموزش بده ،دانشگاه و استادا خوبن ولي اون لاكپشته كه مغزش نميكشه

همينطور كه من دبيرستان مدرسه ي خوبي  با هزاران نفر همكلاس بودم الان پزشكم و دارم برا تخصص دارم از ايران ميرم

ولى همكلاسام خيلياشون به هبچ جا نرسيدن 

ايا دليل ميشه چون اونا با من همكلاس بودن و مدرسه ي خوبي بودن سوادو مهارتمون در يه حد باشه؟

حقشههههه ۱۵ سال از بهترین سالای عمرش رو میذاره پای درس خوندن کشیک های سخت استرس کاری  متاسفانه ...

اگه تو هم بابات موجی باشه مث سگ بزنتت با کمربند پاتو کبود کنه ،نذاره بری بیرون خونه ،نتونه بخاطر ترکشای پاش راه بره،بزنه داخل گوشات و عصبیت کنه و نذاره درس بخونی سر هر چیز کوچیک بخواد بزنتت و پولم نداشته باشه تو هم عصبی میشی بحث کردن باهات فایده نداره ،اگه یه درصدم قبول دارین لایک کنید 

آره خواهر دوستمم که خودش دندونپزشکه حرصشونو میخورد منم به دنددنپزشکای سهمیه دار حسودیم میشه

من حسوديم نميشه اصلا

هرگز حاضر نيستم جاي كسي باشم كه به ناحق بر مسندي نشسته

متاسفم كه روزى همه ي ارزوم اين بود كه دردي رو از كسي دوا كنم تو اين كشور 

حقشههههه ۱۵ سال از بهترین سالای عمرش رو میذاره پای درس خوندن کشیک های سخت استرس کاری  متاسفانه ...

زهر مارو حقشه همین باسواداش کلی آدم میکشنو داغون میکنن چه خبره ماهی ۴۰۰ ملیون بشون میون حرتمه اصن پزشکا از دم بی سوادن دیدم که میگم 

چرا باید داشته باشم وقتی آدم بخاطر مشکلات شدیدی که درکش نمیکنن بی اعتقاد میشه فقط یه درصد درک خواستم ...

مشکل اینه که شما چیزی که باید از مسئولین مملکت طلب داشته باشید از مردم طلب دارید.تاوان کم کاری اونا رو که ما نباید بدیم

به جای سهمیه باید حمایت مادی و معنوی بشه از خانواده هاشون.نه این که چون مسئولین حق اونا رو خوردند،اونا هم حق بقیه رو پایمال کنند.

سیل زده ها و زلزله زده ها هم دارند تو چادر و کانکس زندگی میکنند،اون وقت به جای این که برند خونه و زندگیشون رو درست کنند،سهمیه اضافه میکنند.

یعنی شیوه های نوین حل مشکلات در این عزیزان مثال زدنیه😏

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
من حسوديم نميشه اصلا هرگز حاضر نيستم جاي كسي باشم كه به ناحق بر مسندي نشسته متاسفم كه روزى همه ي ا ...

فقط بخدا شما اینو میگین الان اکثر پزشکای منطقه ۳ اوضاعشون توپه ،باورکردن حرفاتون سخته ،متخصصا هم درآمد کمه؟اخه ما اینجا ۴۰۰ ملیون هم میگیرن

اگه تو هم بابات موجی باشه مث سگ بزنتت با کمربند پاتو کبود کنه ،نذاره بری بیرون خونه ،نتونه بخاطر ترک ...

اين همه بيمار اعصاب و روان و معتاد و فقير و ... تو اين كشور هست ايا بايد بچه هاي همشون پزشك بشن؟ 

من ميكم بهترين تسهيلاتو بهشون بدن ولي جون مردم رو ندن دست كسى كه استعدادشو نداره!

شما خودتونم حاضر نيستين بچه هاتون بره زير دست اينا مداوا بشه

مشکل اینه که شما چیزی که باید از مسئولین مملکت طلب داشته باشید از مردم طلب دارید.تاوان کم کاری اونا ...

سیا زده ها وزلزله زده ا سهمیشون زیاد تاثیری نداره ولی ما پدرامون رفتن جنگیدن وداغون شدن تا مملکت شما پا برجا باشه وشما بتونین درس بخونین ما بخاطر آرامش شماها داغون شدیم

فقط بخدا شما اینو میگین الان اکثر پزشکای منطقه ۳ اوضاعشون توپه ،باورکردن حرفاتون سخته ،متخصصا هم درآ ...

من جايي كه كار ميكردم بهت ميگم خودت شمارشو از ١١٨بگير زنك بزن بگو من پزشك عمومي هستم ميخوام بيام اونجا برا كار چقدر ماهانه بهم حقوق ميدين؟

خوبه؟ 

اين همه بيمار اعصاب و روان و معتاد و فقير و ... تو اين كشور هست ايا بايد بچه هاي همشون پزشك بشن؟&nbs ...

خیلیا پیش همین دکترای بدون سهمیه بی سواد حاضر نیستن برن چه برسه بقیشون