2777
2789
عنوان

آقای دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخود اذیت شدین بقیه هم جون کندن تا بین اون همه صندلی که شما قرق کردین قبول شن  پدرتون جانبازه ...

چون کتکم زد عصبیم کرد موج داره نمیتونه راه بره دوستای عوضیم خودشون نتونستن تو منطقه دربیان چه ربطی به ما داره؟

عزیزم من پزشکی میخونم ولی هیچ وقت حلالتون نمی کنم نه من نه بقیه داوطلبا که با هوش خودشون قبول شدن&nb ...

هیچوقت حلالمون نکن منم دانشجو معلمم ایشالله تاثیرشو بازم بیشتر کنن تا چشم همتون دربیاد ایشالله هر موقع بابات مث بابای من شد میبینمت چی میگی

چون کتکم زد عصبیم کرد موج داره نمیتونه راه بره دوستای عوضیم خودشون نتونستن تو منطقه دربیان چه ربطی ب ...

فکر کردی فقط شما این مشکلو داری  ؟؟ 

من درکتون میکنم ولی آخه این همه پدر تو این کشور ممکنه معتاد باشه روانی باشه دست بزن داشته باشه نون شب نداشته باشه چرا فقط شما ها ؟؟؟

عزیزم من پزشکی میخونم ولی هیچ وقت حلالتون نمی کنم نه من نه بقیه داوطلبا که با هوش خودشون قبول شدن&nb ...

خود پزشکا کم از مملکت میخورن؟بچه های ایثار گر بیاید دفاع کنین 

سهمیه دادن به جانباز یه بی عدالتیه بزرگه. چون حق خیلی از دانش اموزا ضایع میشه. ما شاگرد تنبل کلاسمون که خیلی خنگ بود با شصت درصد سهمیه جانبازی پزشکی قبول شد. حالا خودت قضاوت کن این عدالته!!!! اگه این سهمیه رو حذف کنن و پولشو بدن بهشون خیلی عادلانه تره

سهمیه دادن به جانباز یه بی عدالتیه بزرگه. چون حق خیلی از دانش اموزا ضایع میشه. ما شاگرد تنبل کلاسمون ...

وقتی مول نمیدن پس باید یه چیزی برارن چی بهتر از سهمیه واالله منکه ایقد خوندم با سهمیه بالا هم پزشکی نیوردم

وقتی مول نمیدن پس باید یه چیزی برارن چی بهتر از سهمیه واالله منکه ایقد خوندم با سهمیه بالا هم پزشکی ...

اینجوری حق ضایع میشه. هرچند از کامنتایی که گذاشتین معلومه اعتقادی به این چیزا ندارین

ببخشید که بسیاری از همین پزشکا از سهمیه ها هستند.وقتی خود کمسیون درمان مجلس اعلام میکنه 70درصد قبولی دندان پزشکی با سهمیه جذب شدند.تو پزشکی هم اوضاع تقریبا همینه.😏

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
دولتی واسه سواد دار بودن خود آدما بهتره

آخه کسی که توانایی قبول شدن بدون سهمیه رو توی اون رشته و دانشگاه نداشته، طبیعتا توانایی درس خوندن و گرفتن مردک رو توی اون دانشگاه با استانداردهای اونجا نداره. 

حقشههههه ۱۵ سال از بهترین سالای عمرش رو میذاره پای درس خوندن کشیک های سخت استرس کاری 

متاسفانه منطق نداری عصبی هستی فایده نداره باهات صحبت کردن

وقتی مول نمیدن پس باید یه چیزی برارن چی بهتر از سهمیه واالله منکه ایقد خوندم با سهمیه بالا هم پزشکی ...

یعنی چی پول نمیدن؟؟؟ به نظرتون اونایی که تلاش بیشتری کردن و استعداد بیشتری دارن محق تر نیستن؟ واقعا سهمیه چیز مضخرفی هست. باید برای این افراد مالی جبران کنن یا همین پرداخت هزینه دانشگاه آزاد خوبه. اجحاف کمتری هم هست

سهمیه شهدا،جانباز،ایثارگر،هیئت علمی،سیل،زلزله و غیره.تهش هم هر چی صندلی موند فروخته میشه به آقازاده ها.عملا برای اونی که سواد داره،اما سهمیه نداره هیچ جایی نمیمونه.این است مملکت اسلامی😏

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)