2777
2789
عنوان

آقای دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 76 پست
من جايي كه كار ميكردم بهت ميگم خودت شمارشو از ١١٨بگير زنك بزن بگو من پزشك عمومي هستم ميخوام بيام اون ...

خب بیا خوزستان مناطق محروم تخصص بگیر اون جا کار کن،ببخشین میگم شما بدشانس واقع شدین عمومیای این جا ۱۵ تا ۲۰ تا میگیرن

خیلیا پیش همین دکترای بدون سهمیه بی سواد حاضر نیستن برن چه برسه بقیشون

پزشك بدون سهميه ي بيسواد نداريم 

من كه نديدم 

كسي كه بين هشتصدهزار شركت كننده تو كنكور ميتونه رتبه ي زير دوهزار بياره قطعا ادم فوق العاده سخت كوشيه 

تو دانشگاه كه من حتي بك نفرم نديدم از بي سهمبه ها كه تلاشگر نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بیا خوزستان مناطق محروم تخصص بگیر اون جا کار کن،ببخشین میگم شما بدشانس واقع شدین عمومیای این جا ۱ ...

من شش ماه اول طرحمم منطقه محروم(منطقه ي چار پنجم!!!!) بودم ساعتي نه هزار تومن ميدادن ميرفتم اسنپ بهتر بود 

چيزي كه شما شنيدي و باور كردي رو   من زندگي كردم عزيزم

پزشك بدون سهميه ي بيسواد نداريم  من كه نديدم  كسي كه بين هشتصدهزار شركت كننده تو كنكور م ...

نه من داخل کار رو میگم پزشک هست داخل کار خوب نیستن من عمل رو میگم

سیا زده ها وزلزله زده ا سهمیشون زیاد تاثیری نداره ولی ما پدرامون رفتن جنگیدن وداغون شدن تا مملکت شما ...

عزیز دل من به خدا میفهمم شما چی میگی.ولی میگم راه جبرانش این نیست.هیچ کس نمیتونه حقی که پدر شما و امثال ایشون به این مملکت دارند رو منکر بشه.اجر معنوی شما که قطعا پیش خدا محفوظه،و در مورد حقوق مادی حق شما تو حساب اقازاده های کانادانشین بعضی هاست.نه در صندلی کنکور اونی که به هر جهت درس خونده و زحمت کشیده.حرف من اینه که مشکل از جای دیگه است.حقی که از شما پایمال شده نباید با پایمال شدن یه سری حق دیگه بهش رسید

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
عزیز دل من به خدا میفهمم شما چی میگی.ولی میگم راه جبرانش این نیست.هیچ کس نمیتونه حقی که پدر شما و ام ...

خب اینم از عقدست واز ناراحتیه چه کنیم که درست بهمون رسیدگی نمیشه

خب بیا خوزستان مناطق محروم تخصص بگیر اون جا کار کن،ببخشین میگم شما بدشانس واقع شدین عمومیای این جا ۱ ...

بعدم من دارم برا تخصص از ايران ميرم

هرگز حاضر نيستم تو اين سيستم معيوب كار كنم ديگه

دوستاي فوق العاده پرتلاشم استريت تخصص قبول شدن 

همه شون پشيمونن از راه رفته و بي عدالتياي ناشى از همين سهميه ها 

بعدم من دارم برا تخصص از ايران ميرم هرگز حاضر نيستم تو اين سيستم معيوب كار كنم ديگه دوستاي فو ...

خیلی از پول چاپی پزشکا هم بی عدالتیه منتهش فقط سهمیه ها رو میبینین

خب اینم از عقدست واز ناراحتیه چه کنیم که درست بهمون رسیدگی نمیشه

چه کنیم که کلا هیچ چیز و هیچ کس سر جای خودش نیست😔

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)