2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من الان که دو ساله عروس اون خانواده م فقط یه بار دعوتم کرد پاگشا همییییین عید هم نرفتم خونه ش مشکلی ...

جاری من کلا تا حالا دعوتمون نکرده فقط یه بار خواهرم و بابام مهمونش بودن به ما هم کفتن،ولی خودمونو هیچوقت دعوت نکردن،یه جمعه گفتیم بریم اونجا،ساعت ۱۱ زنگ زدم گفتم ناهار میایم پایین،گفت من که دیگه غذامو درست کردم،گفتم باشه خب نمیایم بعدش گفت نه بیاین

دیگه رفتیم پایین طرفای عصر شد شوهرم رفت بالا کار داشت من هنوز پایین نشستع بودم بعد برادرشوهرم اونطرفم دراز کشید خوابید جاریمم اونطرفم هردو گرفتن خوابیدن منم یواش پاشدم رفتم خونمون😐😐

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
از شغلت راضی هستی؟؟؟

ارهخوبه ب شرطی ک واقعا دوسش داشته باشی.البته الان ب خاطر دخترم نمیرم ..تایکم بزرگتر بشه بعد.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
😐😐😐😐چ بیشعور

یه بار ما بیرون بودیم بابام رفته بود پشت درمون تا نیستیم رفته بود پایین،ما که رسیدیم خونه تا جاریم تو حیاط داره ماهی سرخ میکنه،سلامش کردم درست جواب نداد همش بق بود،رفتم ازش عذرخواهی کردم گفتم نمیدونستم بابام میخواد بیاد و نمیخواست چیزی درست کنی خودم میومدم شام درست میکردم اصلا جوابمو نداد😑😑اینقدر رفتارش تابلو بود خواهرمم که دورتر وایساده بود فهمید😑

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جاری من کلا تا حالا دعوتمون نکرده فقط یه بار خواهرم و بابام مهمونش بودن به ما هم کفتن،ولی خودمونو هی ...

من عموی شوهرم شهرستان بودن اومده بودن خونه مامدر شوهرم منم دعوتشون کردم واسه نهار بعد از ظهر هم گفتم بریم پارک رفتیم پارک مادر شوهرم به جاریمم گفت بیاد اونم اومد بعد که متوجه من نهار دعوتشون کرده بودم اونم گفت شام و بیاین خونه ی ما جالبش اینجاس که به ما نگفت و از اونجا همه رفتن خونه ی جاریم من و شوهرمم رفتیم خونه ی خودمون بعدشم شب اومدن خونه ی ما خوابیدن گفتن اینجا راحتریم در حالیکه من یه سال نشده بود عروسشون شده بودم جاریم ۱۳ سال بود بعد زن عموش گفت خدا خیرت بده تو اومدی اینم یه دعوتمون کرد بعده ۱۳ سال یه شام خوردیم خونشون😬

امان امان من ک با جاریم مثه دوتا خواهر بودی یبار نشستیم غیبت کردیم پشت مادرشوهر رفته بود چارتا روش گزاشته بود تحویل مادرشوهرم داده بود مادر شوهرمو ک نگم براتون انقد چیز بهم گف منم میگفتم بخدا من همچین چیزی نگفتم و بعدشم منم نشسم هرچی اون پشت سر مادرشوهرم گفته بود گفتم بهش دلم خنک شد ولی دیگه نتونستم با دید قبل بهش نگا کنم بی ۰شم و رو چند وقت قبلشم عکس خودشو دخترشو واسش کشیده بودم انقد حرسم گرفته بود ک نگو

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

حالام مثه دوتا ادم معمولی ایم باهم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
من عموی شوهرم شهرستان بودن اومده بودن خونه مامدر شوهرم منم دعوتشون کردم واسه نهار بعد از ظ ...

😂😂😂😂یه بارم ما ساعت ده شب رفتیم بیرون ۱۲ برگشتیم تا اون یکی برادرشوهرم اومده خونه همین برادرشوهرم که طبقه پایین ما مینشستن،ما هم رفتیم اونجا،جاریم هی میگفت بیاین غذا بخورین،خیلی اضافه اومده ما هم گفتیم نه نمیخوریم،جاریم ساعت هشت بهشون گفته بودن میخوان بیان ولی اصلا به ما یه تعارفم نزد،شاید بگین چه پررویی توقع داری و اینا ولی اصلا از محالات بود از فامیل شوهرم حتی دایی شوهرم بیاد خونمون ولی ما به اونا نگیم،منم اینقدر گیجم فرداش دو زاریم افتاد که اینا حتی ما رو آدم حساب نکردن بعد میخوان اضافه غذاشونو بدن بخوریم

من اگه فقط از همین یکی جاریم بخوام بگم خودش کلی میشه

حالا غیر از بقیشونا

امان امان من ک با جاریم مثه دوتا خواهر بودی یبار نشستیم غیبت کردیم پشت مادرشوهر رفته بود چارتا روش گ ...

هیچوقت پیش خانواده شوهر حرف اون یکیو نزن،میبینی بالاخره یه روز میگتش،من اصصصصلا پیش هیچکدوم هیچی نمیگم

من کلا وقتی عروسی کردم شوهرم گف کادو و هدیه و اینا دیگه واسم نگیر چون کل درامدش میرفت واسه قسط وام اقا من ک زیاد بها ندادم واسه تولدم  هی گفتم واسه چی برام نمیگیری سال اوله و سالای قللشم دوتایی میرفتیم بیرون تولد نمیگرفتیم دیگه انقد گفتم ک ی تولد واسم گرف ک خودم میدونستم بععععد واسه تولد جارییییم اومده به من میگه وسیله هاتو بده میخوایم سوپرایزش کنیم یعععنی نمیدونین رفت براش وسیله اتیییش بازی گرفت ک من گریه میییکردم میگفتم ینی تا این حد؟؟، خانومو سوپرایز کردن و واسش ی تولد گرفتن ک من تو دلم خووون فقط واسه خودم گریه میکردم بیرونم میخندیدم ک یوخ نگن حسوده ینیا بدترین شبم بود یادم ک میاد میخام گیساشو بکنم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز