2821
2789
پدرمو درآورد این دخترش اصلا ماجراهای دخترش خودش یه دفتر جداگونس

انقدر مامانش بدتو گفته بچه هم میشنوه و رفتارش عوض میشه

دختر جاریم ۱۱ سالشه ولی یه عقربیه مامانشم از پسش برنمیاد

من دوسش ندارم زیاد واسه خودم اگه مجبور بشم میدوزم همین الان ی پارچه از مادر شوهر و اجیم دارم یساله گذاشتم بدوزم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انقدر مامانش بدتو گفته بچه هم میشنوه و رفتارش عوض میشه دختر جاریم ۱۱ سالشه ولی یه عقربیه مامانشم از ...

ولی واقعا بدترین اتفاقی که اون مدت که خونمون اونجا بود افتار روزی بود کا ساعت یک و خردی دخترش اومد بالا کلی اصرار کرد که بزارم دخترمو ببره پایین،منم گفتم ببرش ولی زود بیارش،همین که رفتن یهو صدای داد جاریم اومد و بعدش دخترش که بدو بدو از پله ها اومد بالا و دخترمو بهم داد،گفتم مامانت چش بود،گفت میگه میخوام بخوابم چرا میاریش،اینقدر دلم شکست،گفتم میتونست یواش بگه دیگه چرا داد زد که منم بشنوم،حالا دختر خودش دم به دیقه دو سه ظهر و سر صبح و شب و وقت و بی وقت خونمون بود کلا اعصابی و استرسیم کرده بودا

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هنوز یه ساختمونین؟

خداااااااروشکررررررررر با فداکاری و از جان گذشتگی مادرشوهرم نه

ولی خدا به داد مادرشوهرم برسه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز