من که رفتم ازش شکایت کردم بس که اذیتم کرده بهم پیام داده فحش داده و توهین کرده بعدشم زنگ زد ت ...
جاری منو لحظه اول ببینی میگی چقدر خوبه فکر میکنی عاشق دخترمه ولی رفتارای زیر پوستی ای داره که کلا خودشو از چشم میندازه
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
با شوهرم اختلاف داشتم هیییی این اتیش بیار معرکه شده بود لباسامم از تو خونه م برداشته بود و عکس میذاشت اینور اونور با خواهر مطلقه ش هم میخواست شوهرمو دوست کنه بعد زنگ زد بهم فحش داد و افترا زد
ماماشین عوص کردیم ی تبریک نگفت..بچم مریض شد دوهفته بیمارستان بودی احوال نپرسید.من تیپ میزنم ب خووم میرسم ب بچم..تنقد بد نگاه میکنه..دیوونس
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
یکی از مسخره ترین کارایی که جاریم میکرد این بود که هرچی از خونم میبرد میاورد میذاشت تو بالکن،بخواد قابلمه باشه با هرچیز دیگه ای حتی در نمیزد بگه بیا وسیلتو بگیر
بچه من ۶ ماه اول تپل بود، اصرار میکرد به بچه شیر نده0، میگف بزرگ بشه چاق میمونه ، فک کن میگف ...
والا دختر اون دوماه از پسرم کوچیکتره تپلترم هست بیچاره بچه من الرژی و مریضی ضعیفتره ولی خاره تو چشمم تازه میگفت ب شوهرم گفت حق نداری بغل بگیریش من و دخترم ناراحت میشیم😐 فک کن توروم گفت😐
من الان که دو ساله عروس اون خانواده م فقط یه بار دعوتم کرد پاگشا همییییین عید هم نرفتم خونه ش مشکلی ...
چشونه واقعا اینا؟؟؟؟
ببین من حس میکنم جاریم چون شوهرش یکم خسییه..دوست نداره با من بره بیاد.خب من پرستارم اون خانه داره..شوهرمم ب لحاظ کارو درامد از شوهر اون بهتره
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪