2821
2789

حالا الان هیچکی نمیاد عیبت😬

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا جاریم جایگاهی تو فکرو ذهنم نداره ..حیف فکر آدم نیست؟

میگم فکر میکنی حسی که ما به اونا داریم.اونا هم به ما دارن؟؟😁بنده که در این مورد اختیار تام دادم بهشون

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میگم فکر میکنی حسی که ما به اونا داریم.اونا هم به ما دارن؟؟😁بنده که در این مورد اختیار تام دادم بهش ...

من از روزی که شدم عروس این خانواده با من کاته..کلا از من متنفره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من که رفتم ازش شکایت کردم بس که اذیتم کرده  بهم پیام داده فحش داده و توهین کرده بعدشم زنگ زد ت ...

دمت گرم😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من از روزی که شدم عروس این خانواده با من کاته..کلا از من متنفره

دلیل خاصی داره یا کلا مرض داره؟،

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جادی من انقد پیگیر منه😐بوخودا😐 من هرچقد فاصله میگیرم بیشتر میچسبه بهم 

اخ گفتی، مثل جاری من،تازه گله هم میکنه پیش مادرشوهرم و میگه دوست ندارن با ما رفت و امد کنن

از بس فتنه اس، دوست ندارم باهاش بگردم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

خودم بگم😩

من خیلی باجاریم خوب بودم..اون روان پریش همین ک من حامله شدم بامن قاطی کرد اصلا..دیگه محلم نمیذاره ..هزاربار دعوتش میکنم خونم میاد میخوره میره ی دعوتم نمیکنه..الان از عید تا حالا مارو دعوت نکرده..درحالیکه من صدبار شام دعوت کردم..چراواقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪