psyzainab مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 706 عنوان مادر شوهره | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 51 پست آمده خانه نادر شوهرم تازه کیک هم درست کردم هیچکی ازش نخورد 🤣🤣🤣 1398/10/12 | 03:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaylin عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 359 بازخوبه خونه دادن من پدرشوهرم مرده شوهرمم تومجردیش خونه وراث رو ازبرادراش خریده حالابایدمادرشوهرم تا ... نه هیچوقت این کارو نکن چرا تو ببری پسرای دیگه ببرن هزارسال نگهش داریا بازم از تو بدترش وجود نداره براشون
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 عقد مگه نیستی چرا ولی اومدم اصفهان , خودم تهرانی ام طبقه پایین گذاشتن من راحت باشم ,تو این هفته ۳ بار خون به جیگر شدم از,دستشونعاشق شوهرمم دلم نمیاد برم , موندم به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
aaaylin عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 359 چرا ولی اومدم اصفهان , خودم تهرانی ام طبقه پایین گذاشتن من راحت باشم ,تو این هفته ۳ بار خون ب ... وااای چ اشتباه بزرگی کردی دختر من ک هیچوقت این کارو نمیکنم
aaaylin عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 359 چه بی سلیقه بهش میگفتی فعلا قصدنداریم بچه بیاریم منتظریم شما بمیری اسم شمارو روی بچمون بذاریم برامون ... وای واسه منم لیلا و حسین انتخاب کردن اسم مادر پدراشونو
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 چه بی سلیقه بهش میگفتی فعلا قصدنداریم بچه بیاریم منتظریم شما بمیری اسم شمارو روی بچمون بذاریم برامون ... اخه گفتم اسم پسرمو میخام بزارم ارین دخترمم نیلا گعت چی چی? معنی ندارهاحمد دوست دارم بزار احمد😐۹ ماه من زجر بکشم اسم مورد علاقتو بزارم ,بعد تو افتادی مردی هی زجرش من بکشمشوهرم گفت کارخودتو کن یچی,گفته😐 به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
aaaylin عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 359 حالام ک اسم انتخاب کرده واسع بچه های,دنیا نیومدم,میخام یجا خوب جوابش بدم بهش مهلت دادم ساکت شه بگو تا اون موقع هزارتا خودم اسم انتخاب میکنم والا زمان قلقلک میرزاس انگار
دخترپاییز۷۳ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1009 منم طبقه پایینم, خیلی بده خیلی ادم روانی میشه ماهم میخاستیم طبقه بالاشوبسازیم ولی من راضی نشدم گفتم میرم مستاجری شوهرمم الکی بهونه گرفت نساخت منم بهش گفتم من کلفت خونه مادرت نیستم هی دم به ساعت روزای عادی که میرم خونشون تواشپزخونه ام حالاچه برسه عروسی کنیم که بدتره تابه روشون میخندی توقعشون میره بالااونوقت اون یکی عروساش به مادرشوهرم دستورمیدن یامیگن واسه بچمون اب بیار یا یه چی دیگه میخان انقد پروان ولی اونارو روجفت چشاش نگه میداره منم سری اخری که رفته بودم شهرستان خونشون ازجام تکون نخوردم خودش فهمیدچه خبره اخم و تخم کردمنم دوروزه برگشتم خونمون قبلامیرفتم یه ماه میموندم حالاشوهرم ریده بهش هی هرروززنگ میزنه میگه دلتنگت شدم
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 وااای چ اشتباه بزرگی کردی دختر من ک هیچوقت این کارو نمیکنم دیگه شوهرمو خیلی دوست دارم واقعا هم پشتم وایستاده تا الان به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
aaaylin عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 359 اخه گفتم اسم پسرمو میخام بزارم ارین دخترمم نیلا گعت چی چی? معنی نداره احمد دوست دارم بزار ... آره بابا اهمیت نده ولی جواب بده
دخترپاییز۷۳ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1009 نه هیچوقت این کارو نکن چرا تو ببری پسرای دیگه ببرن هزارسال نگهش داریا بازم از تو بدترش وجود نداره بر ... خاک برسر۷۶سالشع ولی بخدا ازمنم جوون ترو سرحال تره
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 ماهم میخاستیم طبقه بالاشوبسازیم ولی من راضی نشدم گفتم میرم مستاجری شوهرمم الکی بهونه گرفت نساخت منم ... منم همش تو اشپرخونه م , خواهر شوهرم انقدر تنبله پا نمیشه ظرف بشوره اندازه یه کوه میشه مورچه جمع میشه منم دلم بهم میخوره پا میشم میشورم😐 اخرم اخم تخم مال منه به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
دخترپاییز۷۳ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1009 وای واسه منم لیلا و حسین انتخاب کردن اسم مادر پدراشونو باز اسم بچه های تو قابل هضمه😂😂😂احمدورضوان واقعا درداوره واسع ادم
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 باز اسم بچه های تو قابل هضمه😂😂😂احمدورضوان واقعا درداوره واسع ادم دلم میخواست اول اونو بکشم بعد یه نارنجک به خودم ببندم منفجر کنم ساختمون بره تووهوا🤣🤣🤣 به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
دخترپاییز۷۳ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1009 اخه گفتم اسم پسرمو میخام بزارم ارین دخترمم نیلا گعت چی چی? معنی نداره احمد دوست دارم بزار ... به نظرم اشتباه ازتوبوده که پیششون مطرح کردی تصمیم های زندگیتو اصلابهشون نگو نگهدارموقعی که میخاست اجرایی بشه سورپرایزشون کن تانتونن حرفی بزنن
mehrana72 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2882 منم همش تو اشپرخونه م , خواهر شوهرم انقدر تنبله پا نمیشه ظرف بشوره اندازه یه کوه میشه مورچه جمع میشه ... اخرم عروسا دیگه رو دوست دارن😐😑 به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕