2777
2789
مادر شوهرا همینن مادر شوهر من ک همچین عدای آدمهای مظلومو در میاره ولی همیشه از دختر خواهراش پیش شوهر ...

منه بدبخت ۵تاجاری هستیم یکی از عروساش دخترخواهرشه یکیشم دختربرادرشه یکیشم دخترخواهرشوهرش 😣هیچکدوم پیشش نموندن اونوقت ازمن توقع داره خونه بخرم بیارم طبقه پایین بامن زندگی کنه حرف از خوبی هم باشه اون عروساش خوبن

من فعلا تو عقدم امروز اسمم واسه بچه ما انتخاب کرد😑 دلم میخواس خفه ش کنم😂

فقط نم پس نده اگه یخورده تو نامزدی بفهمن بی سر و زبونی دیگه کارت تمومه هر چی گفتن خیلی خونسرد جواب بده احترامم حدی داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااای آفرین پدر شوهر منم همینطور اسم انتخاب کرده واسه بچمون منم گفتم 9 ماه من بترکم آخر شما اسم بز ...

تازه اُرد میده یخچال دوقلو بخر,ماشین لباس,شویی ایندوزیت بخر

بعد خونه ای ک دادن به ما بشینیم صدجاش خراب و داغونه باید بازسازی شه....

گفتم خونه مدرن دادین که اشتهاتون انقدر بالاس

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕
منه بدبخت ۵تاجاری هستیم یکی از عروساش دخترخواهرشه یکیشم دختربرادرشه یکیشم دخترخواهرشوهرش 😣هیچکدوم پ ...

منم همینجوریم 5 تا برادر شوهر دارم مجردن براشون زن نمیگیرن میگم چرا نمیگیرین میگن میخوان مثل تو باشن دیگه تو خونه باشن پیر پسر شن بهتره. منم میگم وا مگه من چمه چیکارتون کردم حالا من اومدم طبقه بالاشون زندگی میکنم خیر سرم

فقط نم پس نده اگه یخورده تو نامزدی بفهمن بی سر و زبونی دیگه کارت تمومه هر چی گفتن خیلی خونسرد جواب ب ...

نه پریشبا یه حرکت زد جوابشو دادم ,شوهرم خوب پشتمه ,خودشو جمع کرد ولی فلا سر سنگینه

تازه اُرد میده یخچال دوقلو بخر,ماشین لباس,شویی ایندوزیت بخر بعد خونه ای ک دادن به ما بشینیم صدجا ...

بازخوبه خونه دادن من پدرشوهرم مرده شوهرمم تومجردیش خونه وراث رو ازبرادراش خریده حالابایدمادرشوهرم تاوقتی زندست توش زندگی کنه ماهم بریم مستاجری وهروقتم پول گیرمون اومد یه خونه دوطبقه بخریم ومادرشوهرعفریترو ببریم کنارخودمون 

منم همینجوریم 5 تا برادر شوهر دارم مجردن براشون زن نمیگیرن میگم چرا نمیگیرین میگن میخوان مثل تو باشن ...

منم طبقه پایینم, خیلی بده خیلی ادم روانی میشه

بازخوبه خونه دادن من پدرشوهرم مرده شوهرمم تومجردیش خونه وراث رو ازبرادراش خریده حالابایدمادرشوهرم تا ...

نمیدونم چرا عروسو از خودشون نمیدونن?

خوب کردی نزار هیچوقت حرفی بهت بزنن والا 

حالام ک اسم انتخاب کرده واسع بچه های,دنیا نیومدم,میخام یجا خوب جوابش بدم بهش مهلت دادم ساکت شه