2777
2789
منم همش تو اشپرخونه م , خواهر شوهرم انقدر تنبله پا نمیشه ظرف بشوره اندازه یه کوه میشه مورچه جمع میشه ...

باز واسه توفقط خواهرشوته من بدبختانه شوهرم کوچیکترین بچشونه خواهرشوهرام نوه دارن خودشون که میان هیچ بچه ها و نوه هاشونم میادجم میشن دست به سیاه و سفیدنمیزنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه گفتم اسم پسرمو میخام بزارم ارین دخترمم نیلا  گعت چی چی? معنی نداره احمد دوست دارم بزار ...

خواهر حالا اسم خوبه والا من نه ماه زجر کشیدم درد زایمان و تحمل کردم بچه زاییدم اخر سر هم یه جوری رفتار میکنن انگار بچه رو خودش زاییده یا فقط پسرش بچه اورده من دخالتی نداشتم توش

اخرم عروسا دیگه رو دوست دارن😐😑

من بین عروساش غریبه ام بقیشون فامیلن عاشقه عروساشه ازمنم بخاطرشوهرم حساب میبره چون میدونه چیزی بگه فوری میتوپه بهش چندسری جواب مادرشودادمن ناراحت شدم گفت ناراحت نشواگه الان روش وانستم دیگع نمیتونم جلوشوبگیرم اگرم پیشه توجوابشوندم برم فرداش بیام فک میکنه تومنو پرکردی پس بذارخودم باسیاست خودم پیش برم منم الکی یکم خودمو مهربون جلوه میدم میگم عب نداره پیره گناه داره اینم بدترشیرمیشه میگه پیره حرف زدن چرا حالیش نیست😂😂😂😂

من بین عروساش غریبه ام بقیشون فامیلن عاشقه عروساشه ازمنم بخاطرشوهرم حساب میبره چون میدونه چیزی بگه ف ...

حوش بحالت عزیزم ایشالا که همیشه همین طور باشه شوهر من لال والا اصلا تیکه هاشون نمیشنوه وای بردار شوهرم نه همونجا جوابشون و میده

من فعلا تو عقدم امروز اسمم واسه بچه ما انتخاب کرد😑 دلم میخواس خفه ش کنم😂

تو كه خوبى بچه خواهر من هفت سالش شده مادرشوهر من هنوز ميگه خواهرت بايد اسم بچشو ميذاشت حسين نه ژوبين، آخرش گفتم مامان جون من بچه دار شدم اسمشو ميذارم حسين توروخدا از خواهرم بكشيد بيرون 😂

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
حوش بحالت عزیزم ایشالا که همیشه همین طور باشه شوهر من لال والا اصلا تیکه هاشون نمیشنوه وای بردار شوه ...

اخه من ازاول بهش گفتم که ببین من اگه پشتت واستم تورو از عرش به فرش میکشم پس توام پشتم باش هررفتاری توخانوادت بکنی مطقابلن منم همون رفتاررو میکنم و دودش توچشم هردومون میره چون منو تو باهم یه خانواده روتشکیل میدیم ولی اگه توپشتم نباشی خانوادت راحت میتونن منو پیشه اون یکی عروساش خراب کنن اینم به غرورش برخورد گفت تومگه چیت از اون یکی عروساکمتره مگه داداشای من بخاطرمن زندگیشونوخراب میکنن که حالامن قیدتوروبزنم وبذارم راحت مادرم هرحرفیوبهت بزنه عزیزم گربه رو باید دم حجله کشت حالاشوهرم ازمنم بیشترحساس شده توخونمون اومدنی بع رفتارای من خیلی دقت میکنه