2777
2789

بستگی به مصرفت داره هردوتاشون طرح دارن ولی اگه مصرف مکالمتو اینترنتت بالاس دائمی اما اگه کمه ماهانه زیر بیست تومنه اعتباری

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتباری دائمی چ حرف بزنی چ نزنی برات مالیات میاد

موقع خرید شارژ مالیاتش کم میکنه اعتباری

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
موقع خرید شارژ مالیاتش کم میکنه اعتباری

کم میکنه ولی ب صرفه تره ها میدونی اندازه نیازت حرف بزنی ،دائمی ک تا سلام بگی میری تا یه ساعت و عین خیالتم نی،بعدم دوستان بدونن ثابت داری هی میتکن بزنگی😁

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...

خانما لطفا اگه میدونید جوابمو بدید

سیم کارت همراه اولم خود به خود ازم شارژ کم میکنه تو هیچ سرویس هم عضو  نیستم مثلا دیروز یهو ۵تومن شارژ رو خورد

میگن یه کد هست وقتی واردش کن دیگه شارژ تو نمیخوره شما میدونید چیه؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
کم میکنه ولی ب صرفه تره ها میدونی اندازه نیازت حرف بزنی ،دائمی ک تا سلام بگی میری تا یه ساعت و عین خ ...

اونو دوستتو بذار لای جرز دیوار یا ی جا جبران کن دابمی هم طرح مکالمه داره

اونو دوستتو بذار لای جرز دیوار یا ی جا جبران کن دابمی هم طرح مکالمه داره

یکی ایرانسلشو ک ب نامم بود ثابت کرد و حدود 120بدهی داره شرکت هی ب من پ میده ک بدهی رو صاف کن

آره همراه اول خوبه درسته طرح مکالمه داره ولی نظر من اعتباری بهتره

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...