2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دگزا میزدی

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
مترونید ازول بخور با اموگسیسیلین و ژلوفن . تف هم نکن چون جلو گیری میکنه از لخته شدن و استخون فکت میز ...

یبار توف کردم گفتم با یبار کاری نمیشه یکم ک سفید میزنه گفتم دندونم مونده دیدم نه😥

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
همونی  هستی که خود کفا شده بودی؟ 😆 کاش بعدش میرفتی امپول مسکن میزدی   الانم اگه شیاف گذا ...

ارههه 😝😝😝دکتره گفت دندونی نمونده ک بتونم بگیرم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

وای منم دندونم عقلم سوراخ 

شده بود از یه طرفش دو هفته از دردش عذاب کشیدم آخرا دیگه هم قرص میخوردم هم شیاف میزدم هفته ی پیش کشیدمش راحت شدم ولی دکتر بی انصاف چون درمانگاه بهم گفته بود ما نمیتونیم این دندونو بکشیم باید جراحی بشه منم به این دکتر گفته بودم اینم فقط دندونمو کشید جراحی اصلا نداشت از حرفم سواستفاده کرد و سرم کلاه گذاشت واسه یه دندون کشیدن 200تومن ازم گرفت 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶