2777
2789
عنوان

لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
نمیدونم. ب ترشی و فلفل هم هست. دیگه برای اطلاعات بیشتر ب گوگل مراجعه کن.  تمام ایناییکه گفتی عل ...

ممنون از راهنماییت. 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
میشه بگی چه طور استفاده کردی و چه مدت؟ علایمت مثل من بود؟ 

بله مثل شما

شایدم بدتر

گاهی بعضی جاهاش خون میومد

هرشب قبل از خواب دو قطره توو ناف و جاهای مورد نظر

خیلی چرب نیست که بدت بیاد 

فقط هرشب یادت نره

بعد از دو هفته خوب میشی

تا دو ماه ادامه بده

داداشمم استفاده کرد دیگه هرگز برنگشته

اصلشو بخریااا گرونم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۷۷۵۰۴۳۸با کد ۰۲۵ یه حاج اقاییه طب اسلامی فقط صبح ها قبل از اذان حدودا ساعت ده یازده بهش بزنگ مشکلتو توضیح بده جواب میده دختر دایی من چند ماه بدنش قرمز بود و خارش داشت هر دکتری رفت گفتن حساسیته با کلی دارو و امپول هم خوب نشد ب این اقا زنگیدیم گفت سه روز ففطسوپ جو بخوره البته روش پختشم گفت.باورت میشه خوب شد؟؟

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

منم یه بار بدنم خارش داشت رفتم دکتر گفت حساسیت سوزن زد وپماد داد یه روزه خوب شدم ولی پوستم خشک نبود،بعضی از موادغذایی مثل گوجه ،فلفل وهندوانه هم حساسیت زا است،حمام زیادرفتن هم باعث خشکی پوست میشه شامپوی بچه بزن،سعی کن زیاددر معرض هوای آلوده وگردخاک نباشی،دکترت را عوض کن،آزمایش بده وپیگیر باش،شاید بیماری پوستی مثل اگزما وچیزی دیگه ای باشه یاشایدم مربوط به بیماریه داخلی باشه