2777
2789
عنوان

لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
شما اصلا ترشی و فلفل نخور. 

کلا دوست ندارم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید. به جز این علایم دیگه چه علایمی داره یا شما داشتید؟ 

فقط همین. بدنم دون دون قرمز میشد شروع میکرد ب خارش جوری ک جونمو ب لبم میرسوند. بعد کم کم انگار تاول بود تاولای ریزو درشت میزد.شت😣

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
فقط همین. بدنم دون دون قرمز میشد شروع میکرد ب خارش جوری ک جونمو ب لبم میرسوند. بعد کم کم انگار تاول ...

اره دقیقا. من از انگل دادم گفت چیزی نیس دکتر فقط امپول و قرص حساسیت بهم داد اونم تا دو روز بدنم قرمز و خارش نداره ولی خشکه بعد دو روز همونجوری میشم باز 

اره دقیقا. من از انگل دادم گفت چیزی نیس دکتر فقط امپول و قرص حساسیت بهم داد اونم تا دو روز بدنم قرمز ...

شما میکروب معده گرفتید. حتما پیگیرشو. کجایی دکتر معرفی کنم؟

اصفهان 

برو طب سنتی یا اسلامی ن

مشکل پوست نشان دهنده ی یه مشکل توی بدنه.فعلا هم روغن بادام شیرین و روغن بنفشه بگیر بزن خیییلی خوبن

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اصفهان 

متاسفانه اصفهان دکتر نمیشناسم.اما دکتر داخلی برو. دکترتو عوض کن. و بهش بگو ک میکروب معده گرفتی برات ازمایش بنویسه بفهمه تاچه حد پیش رفته تابهت دارو بده.

دوستم فقط یه چیزی میکروب معده چرا فقط به شوینده ها حساسه آخه معده مگه با پوست وشامپو حساس میشه؟ شرمنده ها نرم دکتر اینجوری بگم مسخرم کنه

منم وقتی آز جنوب میام شمال مرخصی اینطور میشم حتی صورتم هم خشک میشه 

یه وازلین خریدم خیلی خوبه 

مرده میگف خارجیه 

الان اسمش رو نمیدونم 

ولی با وازلین های دیگ خیلی فرق داره 

شبا اونو میزنم 

روزا هم فقط کرم مرطوب 

خدا رو شکر امسال زمستان ک اومدم مرخصی نه دستم نه صورتم خشک نشده 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
منم بودم فقط با روغن بنفشه ی پایه زیتونی خوب شد

میشه بگی چه طور استفاده کردی و چه مدت؟ علایمت مثل من بود؟ 

دوستم فقط یه چیزی میکروب معده چرا فقط به شوینده ها حساسه آخه معده مگه با پوست وشامپو حساس میشه؟ شرمن ...

نمیدونم. ب ترشی و فلفل هم هست. دیگه برای اطلاعات بیشتر ب گوگل مراجعه کن.  تمام ایناییکه گفتی علائم کهیره .کهیر هم از میکروب معده میاد. بروبخون متوجه میشی.