2777
2789
عنوان

لطفا کمک

362 بازدید | 35 پست

من پوستم از پاییز به این ور خیلی خشک شده بخصوص دستام. هر دکتریم که به کارم میومده رفتم صدجور کرم و قرص و دارو بهم دادن همشم بی نتیجه بوده دیگه خسته شدم انقد اذیت شدم و خرج کردم طوری پوستم خشکی زده که اصلا خودم خجالت میکشم از دستام سرکار. همه ظرف و کارای خونمم با دستکش انجام میزدم هیچ شوینده ای هم نمیتونم استفاده کنم تازگیا معذرت میخام موقع دوش گرفتن هم حتی صابون یا شامپو میزنم فورا بدنم سوزش میگیره و متورم میشه قرمز میشه. امروز باز رفتم دکتر گفت برو خود درمانی کن با گلیسرین! 

خواستم بدونم کسی تجربه ای داره؟

وقتی پوستتون خشک و حساس میشه چیکار میکنید؟ 

چه جوری از گلیسرین استفاده کنم؟ بعد از اینکه زدم باید بشورمش یا مثل کرم بمونه؟ 

کسی مثل من بوده؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
درروز چندلیوان اب میخوری؟

زیاد شاید 7 الی 8

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وازلین بزن 

فایده نداره قرمز میشه و دون دون 

زیاد شاید 7 الی 8

کرم مرطوب کننده استفاده کن. همیشه. ازسرماهم ب دور باش.خشکی پوست بیشترش  بخاطر سرماس و کم ابی. با اب داغ هم دوش نگیر. پوستت میره تو شوک  پوس پوس میشه.بعداز حموم هم کل بدنتو کرم مرطوب کننده بزن. 

هرروز یک چیز جدید یاد بگیر . 
کرم مرطوب کننده استفاده کن. همیشه. ازسرماهم ب دور باش.خشکی پوست بیشترش  بخاطر سرماس و کم ابی. ب ...

بخدا همه این کارا که گفتی انجام میدم اصلا بی نتیجه هست بهترین مرطوب کننده ها رو دکتر برام نوشته یه بار میزنم پوستم سوزش میگیره و متورم میشه دیگه کلافه شدم. دکتر گفت اگه گلیسرین هم بهت نسازه دیگه نمیدونم چی بگم 😔

بخدا همه این کارا که گفتی انجام میدم اصلا بی نتیجه هست بهترین مرطوب کننده ها رو دکتر برام نوشته یه ب ...

عوووو. پوستت دون دون قرمز میشه؟ب خارش چی؟میوفته؟گاهی انگار پشه زده باد هم میکنه.اره؟؟؟

عوووو. پوستت دون دون قرمز میشه؟ب خارش چی؟میوفته؟گاهی انگار پشه زده باد هم میکنه.اره؟؟؟

اره دقیقا

اره دقیقا

متاسفانه پارسال دقیقا اینجوری شدم‌ هفت ماه طول درمانم طول کشید. واقعا بیماری بدیه‌ .شما میکروب معده گرفتی. بدنت کهیر میزنه. اون دکتر احمق نفهمیده. دکترتو عوض کن. و ب دکتر بگو برات ازمایش میکروب معده بنویسه.

شما مورد اینجوری داشتید. خواهشا اگه راهکاری دارید بگید. بخدا دیگه دوش گرفتنم شده عذاب نه میتونم شامپو صابون بزنمم نه میتونم نزنم خیلی سخته هر روزم بخاطر کار بیرون باید دوش بگیرم

متاسفانه پارسال دقیقا اینجوری شدم‌ هفت ماه طول درمانم طول کشید. واقعا بیماری بدیه‌ .شما میکروب معده ...

من اول پیش ی دکتری رفتم احمق بهم گفت هیچوقت خوب نمیشی. بعد دکترمو عوض کردم با آزمایشاتی ک انجام داد فهمید میکروب معده دارم.

متاسفانه پارسال دقیقا اینجوری شدم‌ هفت ماه طول درمانم طول کشید. واقعا بیماری بدیه‌ .شما میکروب معده ...

نمیدونم شاید. به جز این علایم دیگه چه علایمی داره یا شما داشتید؟