2777
2789
عنوان

به نظرتون رنگ چشاش عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 58 پست
منظورم اینه که فرقی نمیکنه بور یا مشکی وقتی خوب باشی من بچه هایی رو میشناسم که بخاطر زیبایی لوس تربی ...

راس میگی منم از بچه لوس خیلی بدم میاد

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی نی نیت چشماش چ رنگی شد

چقدر امضات باحاله😂😂😂😂

خندیدم شوهرم دستش رو بلند کرده رو به آسمون و برام شفا میخاد😂😂😂😂😂😂

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

واااای عززززززیززززم  

منم دلم بچه خواست  

باید بگم خیلی هم خوشگله چشماش منم چشمام سبزه   عکس کودکیامو که میبینم سبز روشن بود ولی الان تیره شده پس اگه فرق کنه کمی تیره تر میشه اما رنگش کامل عوض نمیشه که

به سلامتی زندگی که اگه خوش بگذره میشه خاطره و اگه پدرت درآد میشه تجربه
نمیدونم خیلی ها میگن تا دوسالم متغیر 

بله همینطورمیگن

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
چقده نازه ماشالله خدا حفظش کنه . زیر سایه ی پدر مادرش باشه

😘😘😘💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
وای نه خدا کنه عوض نشه خدا حفظش کنه 

مرسی عزیزم 😘

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
چقدر امضات باحاله😂😂😂😂 خندیدم شوهرم دستش رو بلند کرده رو به آسمون و برام شفا میخاد😂😂😂😂😂😂

الهی همیشه خنده رو لبات باشه 😘

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
نازی عزیزم چه نازه مطمئنا عوض نمیشه چشماش رنگیه    

🙏🏻😘💗🌹

منم خراب امضاتم🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم..😘

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

خواهر زاده ی منم تا یکسالگی چشمش طوسی روشن بود ک فکر میکردیم دیگه تیره نمیشه الان هجده ماهشه چشماش قهوه ای شد

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
واااای عززززززیززززم     منم دلم بچه خواست     باید بگم خیلی هم خوشگله چشماش م ...

🙏🏻😘😘😘