الان ۴ ماهشه یه پدر بزرگش چشم تیله ایه و یه پدر بزرگش هم چشاش آبیه من و باباش و مادربزرگاش قهوه ای🙂
خودم فک میکنم عوض میشه😩😩😩
اگه عوض بشه چه رنگی میشه🤔
تعداد رای : 63
نظرسنجی
عوض میشه
12
19%
عوض نمیشه
51
80%
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
باید بگم خیلی هم خوشگله چشماش منم چشمام سبزه عکس کودکیامو که میبینم سبز روشن بود ولی الان تیره شده پس اگه فرق کنه کمی تیره تر میشه اما رنگش کامل عوض نمیشه که
به سلامتی زندگی که اگه خوش بگذره میشه خاطره و اگه پدرت درآد میشه تجربه
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
چقده نازه ماشالله خدا حفظش کنه . زیر سایه ی پدر مادرش باشه
😘😘😘💗💗💗
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
واااای عززززززیززززم منم دلم بچه خواست باید بگم خیلی هم خوشگله چشماش م ...
🙏🏻😘😘😘