2777
2789
عنوان

به نظرتون رنگ چشاش عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 58 پست
ای جون دلم خداکنه عوض نشه خیلی خوشمله😀😀😀منم دوس دارم نینیم چشاش این رنگی بشه

قربونت برم 

انشاالله خدا یه خوشگلشو نصیبت کنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه بنظرم چون رنگه لایه ای نیس من بچه بودم لایه ابی داشت اللبته فکنم همه دارن😂

ممنونم گلم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
چه ربطی داشت

منظورم اینه که فرقی نمیکنه بور یا مشکی وقتی خوب باشی من بچه هایی رو میشناسم که بخاطر زیبایی لوس تربیت شدند 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

عوض میشه داداش من تا دونیم سالگیش چشماش میشی طوسی بود ولی بعدش قهوه ای شد😔😔😔😔

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭

بستگی داره

چشم آبی خیلی روشن دیدم که بعد مشکی شد

چشم خاکستری خیلی روشن دیدم که انگار سفید بود ولی بعدا تقریبا عسلی شد

ببین تو خانواده نزدیک خودت تغییر رنگ داشتن یا نه

ممکنه مال نی نی شما هم همین رنگی بمونه یا عوض بشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
ممکن عوض بشه تا ۶ماهگی امکان تغییر هست من برادرم بچگی ها چشم هاش تیله ای بود الان مشکی😑

الان دخترمن 8ماه کامله بعد رنگ جشمهاش سبزه ولی یکیشیون یه ذره مثل لکه قهوه ایی داره بنظرتون تغییرمیکنه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
خدا کنه عوض نشه.اگه دختره آدرس بده واسه شازدمون بیایم خاستگاری😉

نه پسره😢

خدا شازدهتو برات نگهداره😘

چه زیبا.نه.ایشالا که همین رنگی میمونه

ممنون مهربونم💗💗💗🌹

الان دخترمن 8ماه کامله بعد رنگ جشمهاش سبزه ولی یکیشیون یه ذره مثل لکه قهوه ایی داره بنظرتون تغییرمیک ...

نمیدونم خیلی ها میگن تا دوسالم متغیر 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

مال شوهرمم بچه بود آبی بود

خاله ش عسلیه و مامانش قهوه ای روشن و پدربزرگ پدریش هم سبز

الآن چشمای شوهرم رنگ فندقیه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
ممکن عوض بشه تا ۶ماهگی امکان تغییر هست من برادرم بچگی ها چشم هاش تیله ای بود الان مشکی😑

راستی نی نیت چشماش چ رنگی شد

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟