الان ۴ ماهشه یه پدر بزرگش چشم تیله ایه و یه پدر بزرگش هم چشاش آبیه من و باباش و مادربزرگاش قهوه ای🙂
خودم فک میکنم عوض میشه😩😩😩
اگه عوض بشه چه رنگی میشه🤔
تعداد رای : 63
نظرسنجی
عوض میشه
12
19%
عوض نمیشه
51
80%
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ای جون دلم خداکنه عوض نشه خیلی خوشمله😀😀😀منم دوس دارم نینیم چشاش این رنگی بشه
قربونت برم
انشاالله خدا یه خوشگلشو نصیبت کنه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیشه بنظرم چون رنگه لایه ای نیس من بچه بودم لایه ابی داشت اللبته فکنم همه دارن😂
ممنونم گلم
ممکن عوض بشه تا ۶ماهگی امکان تغییر هست من برادرم بچگی ها چشم هاش تیله ای بود الان مشکی😑
الان دخترمن 8ماه کامله بعد رنگ جشمهاش سبزه ولی یکیشیون یه ذره مثل لکه قهوه ایی داره بنظرتون تغییرمیکنه
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید