2777
2789
عنوان

بیاین جاریم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 127 پست
اوووه خود برادرشوهر ب زور فامیل حساب میشه چ برسه زنش😂😂

برا امضات

باگذشته ی اشتباهی که اثراتش تو حالمون هست نظری نداری؟

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
برا امضات باگذشته ی اشتباهی که اثراتش تو حالمون هست نظری نداری؟

من خودم گذشته اي داشتم ك مدت ها باعث افسردگي و گوشه گيريم بود 

وقتي گذشته تموم شده رفته فكر كردن بهش ب جز گرفتن وقتت و خراب كردن حالت چ فايده اي داره؟؟؟

مشاورم ميگفت اينده رو انقدر خوب بساز ك گذشتتو پاك كنه

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا از ته ته ته دلم ازت میخام یه بچه ناز بهش بدی

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
من خودم گذشته اي داشتم ك مدت ها باعث افسردگي و گوشه گيريم بود  وقتي گذشته تموم شده رفته فكر كر ...

اخه چجوری تو سن 29سالگی همه چی رو باختم 

همه چییییییی

چیکار کنم 

اخه چجوری تو سن 29سالگی همه چی رو باختم  همه چییییییی چیکار کنم

ب قول شوهرم ۶۰سالت نیس ک ۲۹سالته تازه چل چلیه جوونیه  

میانگین تو ۵۰سال دیگه میخوای عمر کنی این ۵۰سالو همین جوری میخوای بگذرونی؟؟؟

ب قول شوهرم ۶۰سالت نیس ک ۲۹سالته تازه چل چلیه جوونیه   میانگین تو ۵۰سال دیگه میخوای عمر کنی ای ...

نه.ولی موندم الان باید چه کاری رو شروع کنم.که باهاش بتونم خونه بخرم زندگیمو بسازم بچمو بزرگ کنم،سرم جلو مردم پایین نباشه.

شوهرم بیماره اعصابه از اون که کندم کلا.

بزرگترین اشتباهم این بود که از رویاهام واهدافم با دیگران صحبت مردم،وتا تونستن برا زمین زدنم تلاش کردن.

بزرگترین لطمه رو هم از اعتماد به مادرم خوردم،کاش هیچوقت بهش به چشم مادر نگاه نمیکردم.

نه.ولی موندم الان باید چه کاری رو شروع کنم.که باهاش بتونم خونه بخرم زندگیمو بسازم بچمو بزرگ کنم،سرم ...

منم اینجوری بودم همه چی زندگیمو ب همه میگفتم بار ها و بارها ضربه خوردم از این کارم تا درست شدم سعی کن نگی 

اگه مدرک تحصیلی نداری این دوره های سلامت پایدارو‌برو‌مثلا تکنسین داروخانه یا کاشت ناخن و میکاپ یاد بگیر درامد خوبی داره

عزیزم شاید واقا جاریت نفهمه ببین ما یه ابدارچی داریم با حرفاش دل همو رو میشکنه و بعدشم گریه میکنه و ...

ن اتفاقا از اون زرنگای روزگاره

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
[QUOTE=118075690]ن اتفاقا از اون زرنگای روزگاره[/QUOT تو چون ضعف از خودتون نشون دادی اون شیر شده .ط ...

ای خدا😢چطوری محکم باشم...خیلی سخته...من خیلی حساس و زودرنج شدم...اگه من بچه داشتم یکی نداشت قطعا اینطوری نبودم....

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ای خدا😢چطوری محکم باشم...خیلی سخته...من خیلی حساس و زودرنج شدم...اگه من بچه داشتم یکی نداشت قطعا ای ...

تو باید ارادت رو قوی کنی مشکل تو فقط بچه اس بقیه ده تا مشکل دیگم دارن ولی اراده قوی دارن

چی بگم😢دلم خونه....یعنی خدا قهرش نمیاد از این رفتارا

خدا جواب دل شکستتو میده عزیزم 

من پارسال ددقلوهامو توهفته ۲۵ازدست دادم درد زایمان کشیدم شیر داشتم خشک شد داغوووون شدم فک میکردم دیگ تهه دنیاس اما اشتباه فک میکردم خدا حواسش خییلی هست بهمون خودش معجزه میکنه برامون ازش میخام بزودی معجزشو بهت نشون بده عزیزم ازش نا امید نشو فقط 😔😘